Bugün 07 Mayıs 2024 Salı
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2400.893
    %-0.46
  • Dolar
    32.2647
    %-0.16
  • Euro
    34.6857
    %-0.36
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Saadet Partisi adaylarını açıkladı
18 Şubat 2024 Pazar 17:45

Saadet Partisi adaylarını açıkladı

Saadet Partisi’nin Antalya’daki belediye başkan adayları açıklandı. Partinin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin açıklanırken, Alanya ve Kumluca’da Gelecek Partisi ile ortak aday çıkarıldı.

Saadet Partisi Antalya teşkilatı, belediye başkan adaylarını Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde düzenlediği törenle açıkladı. Partililerin yoğun katılımıyla açıklanan adaylar, tek tek kürsüye çıkarak katılımcıları selamladı. Saadet Partisi,  Alanya Belediye Başkan adayı Mevlüt Demir ile Kumluca Belediye Başkan adayı Mehmet Aksoy’u Gelecek Partisi’yle birlikte ortak aday olarak açıkladı.

 

“ERBAKAN’IN EMANETİNE SAHİP ÇIKANLAR BURADA”

Partinin Kurucu Genel Başkanı eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın “Her bahar bir çiçekle başlar” sözlerini hatırlatan Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, “Biz senle birlikte olan bir toplumuz. Emanetin, emanetine sahip çıkan dava kardeşlerin burada. En güzel şekilde 81 ilimizin, 922 ilçemizin ve 1393 seçim bölgesinin tamamında milli görüş hareketinin tek temsilcisi partimizin neferleriyle senin çizmiş olduğun yolda yürümeye devam ediyoruz” dedi.

untitled-3-y.jpg

“EN BAŞARILI NETİCELERİ ELDE EDECEĞİZ”

“Yaşanabilir bir Türkiye’nin, yeniden büyük Türkiye’nin ve yeni bir dünyanın icra edilebilmesi için gayret sarf eden teşkilatların bugün Antalya’da bayramı var” diyen Düzen, “İnanıyorum ki 2 milyon 696 bin 249 kişinin yaşadığı, Katar gibi bir ülke nüfusundaki Antalya’da en yüksek neticeleri alacağız. 81 ilin eğitiminden mesul olan kıymetli Genel Başkan Yardımcımız komutasında 19 ilçemizle birlikte en yüksek oyu alacak ve en başarılı neticeleri elde edeceğiz” ifadelerini kullandı.

utitled-2-copy.jpg

“ANTALYA İÇİN SAADET VAKTİ”

 Antalya’nın Milli Görüş Hareketine, yarım asırdır insan ve imkan noktasında en büyük desteği veren şehirlerden olduğunu söyleyen Saadet Partisi’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ersan Bilgin ise, “Antalya’nın yarınlarını değiştirmek, Antalyalıların umudunu büyütmek, Antalya’yı Antalyalılarla beraber yönetmek, Antalya’mızı ve 19 ilçemizi Milli Görüş Belediyeciliği ile dönüştürmek, 31 Mart’ta ‘Antalya için Saadet Vakti’ iradesini sandığa yansıtmak için hep birlikteyiz. Daha iyi bir yaşam, daha iyi bir şehir, daha iyi bir hizmet, özlenen Milli Görüş Belediyeciliği anlayışıyla ranta, şekil ve makyaj belediyeciliğine, israfa son vermek için geliyoruz” şeklinde konuştu.

untitld-1-opy.jpg

“ANTALYA, ANTALYALILAR İÇİN ÇİLE ŞEHRİ”

İktidara yönelik eleştirilerde bulunan Bilgin, şunları söyledi:

“Antalyamıza turist olarak gelenler, şehirden gitmek istemezler. Tabi turist derken yerli turistleri kast etmiyorum. Hükümetin milleti sürüklediği yoksulluk ortada. Bu ekonomik krizde yerli ve turist kelimelerini yan yana kullanmak ne mümkün. Antalya turistler için tam anlamıyla bir konfor şehri. Gelen gitmek istemez ama Antalyalılar için tam bir çile şehri. Suyun kirli, yolların bozuk, hayatın pahalı, kiraların yüksek, imkanların düşük, fırsatların yok olduğu bir şehir ne yazık ki. Memleketimiz bütün ülkeye ve dünyaya tarım ürünlerinin en güzelini, en sağlıklısını ihraç ediyor. Fakat, hemşerilerimiz aynı kalitedeki ürünleri ne bulabiliyor ne de alabiliyor. Antalyamız, turizm gelirleriyle, tarım ürünleriyle ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Hemşerilerimiz ise işsizlikle, düşük gelirle gün ve umut tüketiyor. Yaylalarımız zevk için avlanmaya gelenlere mekan yapılmış. Denizlerimiz oteller tarafından kuşatılmış, sahillerimiz ise hemşerilerimize nerdeyse yasaklanmış. Sahillerimizi gerçek manada halkımıza açacağız, Antalya’ya gelen turistleri kente kazandıracağız, esnafımızın yüzünü güldüreceğiz. Kış ve kayak turizminin canlanması için çalışacağız.”

untitled-8-copy-001.jpg

“ANTALYAMIZA 100 YILLIK KENT PLANI YAPACAĞIZ”

Kentin trafik sorununa dikkat çeken Bilgin, şunları dile getirdi:

“Trafik, günün her saatinde yoğun ve şehrin her noktasında sorun. ‘Dünya kenti Antalya’ diyoruz ama kesintisiz bisiklet yolu göremiyoruz. Zaman, mekan, insan ve imkan israfı noktasında kahroluyoruz. Şehirde sayısız festival, her konuda fuar, her an konser var. Sanat ve kültür faaliyetlerinde bolluk, belediye ve hizmetlerinde ise yokluk yaşanıyor. Elbette sanat ve kültür faaliyetleri olacak ve olmalı. Fakat belediye ve belediye başkanı da işini sanat yapar gibi yapmalı. Sayısız konuk sınırsız içki, sonuçsuz fuar ve seyircisiz konser dönemi kapanmalı. Her şey Antalya için olacak, halkımızın menfaatine olacak. Antalyamıza 10-20-30 değil, işin uzmanlarıyla 100 yıllık kent planını yapacağız. Gerçek başarı ve hizmet için doğru ve düzgün plan olmazsa olmazdır.”

untitled-6-cy.jpg

“ANTALYA’YA DAİR HAYALLERİM VAR”

Konuşmasında kendisinden de bahseden Bilgin, milli görüşçü olduğunun altını çizerek, “Yıllardır Milli Görüş camiası içinde, önce ahlak ve maneviyat çizgisinde siyaset yapıyorum. Antalya’da yaşadıklarıma dair anlatacağım çok şey var. Çünkü bu toprakların çocuğuyum. Antalya’yı yaşanabilir hale getirmek için de yapmak istediğim çok şey var. Şehrin şikayetlerini, hemşerilerimin isteklerini biliyorum, görüyorum ve yaşıyorum. Antalya’ya dair hayallerim, hedeflerim, ideallerim var. Antalya’yı insana hizmet ve hürmet eder seviyeye getirmek istiyorum. Bunun için birlikte ter akıtacağımız 19 ilçemizin çok kıymetli belediye başkanı adayı arkadaşlarım ve tertemiz, hizmet aşkıyla yanan kadrolarımız var. Saadet Partili Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak emrinizdeyim. Bu salondaki inanca, heyecana ve kararlılığa güvenerek diyorum ki, 1 Nisan sabahından itibaren de hep birlikte Antalya’nın emrinde olacağız. Antalya Şehremini olarak ter akıtacağız” diye konuştu.

 

“SEL KORKUSUNU BİZ BİTİRECEĞİZ, TRAFİK KAYGISINA SON VERECEĞİZ”

Kazanması halinde hayata geçirmeyi düşündüğü projelerini de katılımcılarla paylaşan Bilgin, şunları kaydetti:

“Antalya’da sorun, Milli Görüş, Saadet ve bizde de çözüm çok. Yağmur yağarken sel korkusunu biz bitireceğiz. İşe, okula gelip giderken trafik yoğunluğu kaygısına biz son vereceğiz. Karacaören Barajı’nın suyunu getirerek milletin sağlığıyla oynayan belediye garabeti olmayacak. Manavgat’ın suyu, hemşerilerimizin hizmetine sunulacak. Şehirle huzur arasındaki, insanla saadet arasındaki, vatandaşla belediye arasındaki engelleri kaldıracağız. Engelli vatandaşlarımıza dönük hizmetleri artıracağız. Engelli hemşerilerimizin temsil ve karar mekanizmalarında etkin olmasını sağlayacağız. Hasta ve yaşlılara dönük evde bakım, toplumsal hayata katılım hizmetlerini genişleteceğiz. Gençleri fikir, hedef ve iş sahibi yapacak imkan ve fırsatları hayata geçireceğiz. Sadece gençlere odaklanan bir hizmet birimi oluşturacağız. Su konusunda israfı bitirecek, su fiyatını ve faturalarını kesinlikle daha da düşüreceğiz. Toplu taşıma konusunda çeşitliliği sağlayacak, tüm öğrencilere ulaşımı ücretsiz yapacağız,  ulaşımın aile bütçelerine etkisini azaltacağız. Hipodrom yaparak şans oyunlarını, kumarı teşvik edenlerin hatasına düşmeyeceğiz. İstihdamı artıran, alın terine ve helal ekmeğe katkı sağlayan fabrikaların, tesislerin açılışına destek vereceğiz. ‘Hizmetin reklamı, o hizmetten memnun kalan hemşerilerdir’ anlayışını hayata geçireceğiz. ‘Doğruyu paylaş, hatamı söyle’ temalı, vatandaş günleriyle fikre ve eleştiriye açık yönetim anlayışını benimseyeceğiz. Belediye Başkanının ismini ve resmini zihinlere çivi gibi çakma amaçlı tanıtım terk edilecek. Sahil kenti Antalya’yı Türkiye’nin en geniş ve yaygın bisiklet yolu parkuruna sahip hale getireceğiz. Sele, afete, felakete ve depreme dayanıklı şehirler için dayanağı ahlak ve samimiyet olan yöneticiler ve yönetimler ön şarttır. Bu da Milli Görüş Saadet Partisi ile mümkündür.”

untled-4-copy.jpg

SAADET PARTİSİNİN ADAYLARI

Partinin Antalya’daki belediye başkan adayları şu isimlerden oluştu:

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ersan Bilgin, Akseki Belediye Başkan adayı Tahsin Arslan, Aksu Belediye Başkan adayı Latif Mercan, Alanya Belediye Başkan adayı Mevlüt Demir (Ortak aday), Demre Belediye Başkan Adayı Nuri Tural, Döşemealtı Belediye Başkan adayı Metin Kandemir, Elmalı Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Gözükara, Finike Belediye Başkan adayı Selçuk Okur, Gazipaşa Belediye Başkan adayı Sedat Kaplan, Gündoğmuş Belediye Başkan adayı Mehmet Özkan, İbradı Belediye Başkan adayı Muammer Köken, Kaş Belediye Başkan adayı Hüseyin Akayoğlu, Kemer Belediye Başkan adayı İbrahim Furkan Sarıkaya, Kepez Belediye Başkan adayı Mehmet Akburak, Konyaaltı Belediye Başkan adayı Ali Soysal, Korkuteli         Belediye Başkan adayı Mehmet İslamoğlu, Kumluca Belediye Başkan adayı Mehmet Aksoy (Ortak aday), Manavgat Belediye Başkan adayı İbrahim Maslak, Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ahmet Muhammed Pişirici ve Serik Belediye Başkan adayı Şule Büber. HABER: ÖMER ALİ YETGİN

Bu haber toplam 1057 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim