Bugün 28 Nisan 2024 Pazar
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2439.282
    %-0.03
  • Dolar
    32.4246
    %-0.15
  • Euro
    34.6533
    %0.03

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Semih Ertürk Oyunculuğu

07 Temmuz 2023 Cuma 00:15
TRT de sevilen dizisi Gönül Dağı dizisinde Kaportacı Veysel karakteri oynayan Semih Ertürk daha önce de birkaç defa bahsetmiştim. Türk sanatı bir karakter oyuncusu kazanıyor. Ben Semih'i ilk Kutul Amare dizisinde oynadığı karakter ile tanımıştım. Serdar Gökhan'ın oğlu rolü ile çıkmıştı. Sürekli askerliği iliklerine kadar yaşayan bir toplumun ferdi olduğunu ekrana yansıtmıştı.
 
Sonrası benim ekran başına kilitlendiğim TRT de yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Kaportacı Veysel karakteri oynayan Semih Ertürk özellikle dikkatimi çekti. İlk bölümlerin birisinde başrol oyuncusu Berk Atan'ın canlandırdığı Taner karakteri mağaranın içerisinde kapalı kalıyordu. Semih orada öyle bir telaşlanan endişeli bir adam rolünü oynadı ki. Dedim ki bu dizi tutar. Bu oyuncu da sinema ve dizilerde karakter oyuncusu arayanlar için ideal kaftan olabilir. Sonrasında "benim ellerim neden böyle oğlum" ve "kurcalamamak lazım hayatı" sahneleri süperdi.
 
Hele Feyza Işık ile "sen deniz gözlü oğlunu unutsan da olur" dedikleri sahne
Semih'i birde Ramazan karakteri ile oynadıkları bir sahne var ki. O suçluluk duygusu nasılda yansıyor yüzüne. Kaportacı Veysel karakteri ile babası ile iletişim kurmakta sorun yaşayanları ekrana yansıtan Semih Ertürk tiyatro sahnesi ile de karşımıza çıkacak
 
Bayram tatilinde Ağva da kısa bir süreliğine bulundum. Daha önce Ağvalı olduğunu öğrendiğim Semih Ertürk annesinin teknesinde tur atmakta nasip oldu. Tekneye biner binmez annesine sen "Semih'in annesisin değil mi dedim" 
Ağva da Kaptan Sezer Yeni yani Kaportacı Veysel karakteri oynayan Semih Ertürk annesi turizm sektöründe tekne kaptanlığı yapıyor. İstanbul da yerli turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Ağva da Kaptan Sezer Yeni kendi teknesinde misafirlerine tur düzenliyor.
 
Annesinin oğlundan bahsederken gözleri parlıyor. TRT platformu Tabii var. Orada da Modern Doğu Masalları dizisinde rol alan Semih tiyatro da sahne alacak. Bakalım Antalya da inşallah Hüseyin Sevimli ile oynayacağı oyunu izleriz
Bu yazı toplam 1371 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim