Bugün 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2440.177
    %0.51
  • Dolar
    32.4575
    %-0.23
  • Euro
    34.7559
    %-0.63

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Sol Bek Lazım

31 Mayıs 2019 Cuma 15:55

Antalyaspor son oynadığı Fenerbahçe maçı ile ligi plakamız gibi yedinci sırada bitirdi. Fenerbahçe maçını kazanabilseydik UEFA Avrupa liginde ülkemizi temsil edecektik. Antalyaspor tarihinde bir kere UEFA da oynamıştır. Dört maçtan üç galibiyet ile ayrılmıştır. Üstelik de kendi sahamızda daha sonra Almanya Bundesliga şampiyonu olan Werder Bremen’i Antalya da 2-0 mağlup etmiştir. Ben o maçta tribünde yerimi almıştım. Hala gururluyum hala Antalyasporluyum
  Fenerbahçe maçı berabere bitseydi ligi 6. olarak bitirecektik. Bu da bize TFF Fair Play uygulaması sebebiyle ekstradan 3 milyon TL kazanç demekti. Elbette birde beraberlik primi vardı. O da yaklaşık 1 milyon TL kazanç demek olacaktı. Maç esnasında da takımımız gayet güzel oynadı. Antalyaspor teknik direktörü Bülent Korkmaz’ın dediği gibi “atamayana atarlar oldu”
   A Spor da futbol programlarını izlerken bir yorumcu sene başında Bülent Korkmaz’a “Hocam sakın gitme bu takım lig düşer” dedik dediğini dinledim. Sezon başında ödeme sıkıntıları içerisinde boğuşan Antalyaspor Bülent Korkmaz ile anlaştığı zaman çoğu kişi de aynı düşünceyi taşıyordu. Korkmaz bu konuda herkesi yanılttı ve takımı son haftaya kadar Avrupa potasında tuttu. Antalyaspor’un hala maddi krizler içerisinde boğuştuğunu unutmayalım. Transferin son gününde tekrardan yönetim kurulu başkanı seçilen Ali Şafak Öztürk ve ekibinin en doğru işlerinden birisi Mevlüt Erdinç’i takıma kazandırmak oldu. Mevlüt Erdinç son haftalarda her maç gol attı. 
   Gelelim benim için öncelikli olan konuya bence takıma acilen bir sol bek lazım. Milli takıma seçilmesiyle gurur duyduğumuz Nazım Sangare sağ bek konusunda çoğu maçta yeterlidir. Sangare’nin son oynadığımız Fenerbahçe maçında gördüğümüz gibi kendisini geliştirmesi gereke çok yerler vardır. Ama sol bek konusunda gerçekten takımımız sıkıntılıdır. Son maçlarda Cissosko’yu diğer maçlara göre beğendim. Fenerbahçe maçında sol bekte Tarık Çamdal oynadı. Nasıl oynadığını izleyemedim o yüzden yorum yapmayacağım. Ama bu takımın acilen sol beke ihtiyacı var. 
  Bunun haricinde defansta formda olan bir Diego-Celtska ve Chcico bu ligi öyle veya böyle götürür. Takıma kiralık olarak gelen Amilton ve Mevlüt Erdinç’de mutlaka takımda kalmalıdır. Orta sahada oyuncu yoğunluğumuz var. Üst düzey olmasa bile ligi götürebilecek bir oyuncu yoğunluğuna sahibiz. Bu sene Doğukan ve Bahadır Öztürk performansları da çok kötü değildi. Ama Drole maalesef beklenen katkıyı vermedi.
  Çok hayal kurmadan mevcut kadroya doğru dokunuşlar ile gelecek sene de ligi ilk on içerisinde bitirebiliriz. Doğru dokunuşlardan birisi de kabul etmek gerekiyor ki sol bek

Bu yazı toplam 2951 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim