Bugün 07 Ekim 2026 Çarşamba
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6582.3
    %0.61
  • Dolar
    49.1692
    %0.08
  • Euro
    55.3912
    %0.27
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜNİVERSİTE SEKTÖR İŞBİRLİĞİ
06 Ekim 2026 Salı 23:43

ÜNİVERSİTE SEKTÖR İŞBİRLİĞİ

Günsu AŞ. Profesyonel Endüstriyel Ürünler Satış Müdürü Uygar Selvi, Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelerek endüstriyel temizlik ürünlerinin kullanımı ve profesyonel hijyen uygulamaları hakkında bilgi verdi.

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerine yönelik “Endüstriyel Ürün Bilgisi ve Kullanımı” konulu eğitim gerçekleştirildi. Programa katılan Günsu AŞ. Profesyonel Endüstriyel Ürünler Satış Müdürü Uygar Selvi, turizm, konaklama ve yiyecek-içecek sektörlerindeki uygulamalara ilişkin deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Doğru ürün ve güvenli kullanım anlatıldı

Eğitimde, profesyonel endüstriyel temizlik ürünlerinin özellikleri, doğru ve güvenli kullanımı ile işletmelerde hijyenin sağlanmasına yönelik uygulamalar ele alındı. Selvi, profesyonel mutfaklarda hijyenin temel gereklilikleri, çamaşırhanelerde doğru ürün ve dozaj seçimi, otel ve konaklama tesislerindeki hijyen standartları hakkında bilgilendirmede bulundu.
Doğru ürün kullanımının işletme maliyetleri ve hizmet kalitesi üzerindeki etkilerinin de değerlendirildiği programda, temizlik uygulamalarında verimlilik ve sektördeki güncel gelişmeler üzerinde duruldu. Öğrenciler, derslerinde edindikleri teorik bilgilerin profesyonel çalışma ortamlarında nasıl uygulandığına ilişkin örnekleri dinleme fırsatı buldu.

Üniversite ve sektör iş birliği vurgusu

Günsu AŞ. yöneticisi Uygar Selvi tarafından yapılan açıklamada, sektörel bilgi birikiminin üniversite öğrencileriyle paylaşılmasının kurumsal sorumluluğun bir parçası olarak görüldüğü belirtildi.Şirket, profesyonel endüstriyel ürünler ve hijyen çözümleri alanındaki deneyimini geleceğin turizm ve otelcilik çalışanlarına aktarmayı ve eğitim kurumlarıyla yürütülen iş birliği çalışmalarını desteklemeyi sürdüreceğini bildirdi.

Selvi’ye teşekkür plaketi

Programın sonunda Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Bağdagül Karal tarafından Uygar Selvi’ye, eğitime katkıları ve öğrencilerle paylaştığı sektörel bilgi ve deneyimleri dolayısıyla teşekkür plaketi takdim edildi.
Günsu AŞ., organizasyonda emeği geçen üniversite yönetimine, akademisyenlere ve eğitime katılan öğrencilere teşekkür etti.

whatsapp-image-2026-10-06-at-23-31-32-1.jpeg

Kaynak: HABER MERKEZİ
Bu haber toplam 123 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim