Bugün 06 Mayıs 2024 Pazartesi
  • Antalya16 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2387.588
    %-0.11
  • Dolar
    32.2367
    %-0.24
  • Euro
    34.7051
    %-0.15
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
"Aksu halkının mutluluğu için çalışacağız"
10 Mart 2024 Pazar 18:06

"Aksu halkının mutluluğu için çalışacağız"

Büyük hizmetler yapmak için yola çıktıklarını söyleyen CHP Aksu Belediye Başkan adayı İsa Yıldırım, hem hizmet yaparak hem de gençlere iş sahaları açarak Aksu'da huzuru ve mutluluğu artırma amacında olduklarını vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Aksu Belediye Başkan adayı İsa Yıldırım, mahalle buluşmalarını sürdürüyor. Cumartesi günü akşam meclis üyesi adaylarıyla birlikte Güzelyurt Mahallesi sakinleriyle buluşan Yıldırım'ı Antalya Milletvekili Mustafa Erdem ve CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı yalnız bırakmadı. Yoğun kalabalığa Aksu Belediye Başkanı olduğu dönemde yaptığı çalışmaları hatırlatarak tekrardan seçilmesi halinde yapacaklarını anlatan Yıldırım, gerçekleştirecekleri imar çalışmasıyla Güzelyurt'un Muratpaşa'dan farksız bir şehir haline geleceğini söyledi. Aksu halkının mutluluğu için çalışacaklarını vurgulayan Yıldırım, hem hizmet yapacaklarını hem de gençlere iş sahaları açacaklarını söyledi.

untitled-6-py.jpg

PINARLI BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÖNEMİNİ HATIRLATTI

2004 yılında Pınarlı Belediye Başkanı seçildiğini hatırlatan Yıldırım, "O dönemde seçildiğimde Pınarlı beldemiz Aksu'nun hali gibiydi. 60-70 yıllık okullar, camiler vardı. Yollar toz içindeydi. Oradaki bacılarımız tozdan balkonlara çıkamadığını, çamaşırları seremediğini söylüyordu. Kışın çamur yazın toz çilesi çekiyorlardı. Yolların asfaltlanmasını istiyorlardı. 5 yıllık hizmet süremiz içerisinde Pınarlı'yı asfaltla donatarak insanlarımızı çamur ve tozdan kurtardık. Okullarımızı yenileyerek çocuklarımızı 40'arlı sınıflardan 25'şerli sınıflara kavuşturduk" dedi.

 

"İŞE OKULLARIMIZI MODERNİZE EDEREK BAŞLAMIŞTIK"

2009 yılında ise Aksu Belediye Başkanlığı görevine seçildiğini hatırlatan Yıldırım, "O dönemde buradaki okullarımızın halini sizler biliyorsunuz. Bu bölgede de okullarımızı modernize ederek işe başlamıştık. Camimizi de büyüterek buradaki ihtiyaçları karşılamaya çalışmıştık. O zamanlar 'Sana ne okullardan, okullara harcayacağın parayı sosyal yardımlara döndür, daha çok oy al' dediler ama ben oy alıp seçilmekten öteye bu milletin çocuklarının okuması gerektiğini düşündüm. Çünkü, köylü çocuklarının okuyup devlet idaresinde görev alması gekeriyordu. Çocuklarımız geldiği yeri unutmadan, devlet malını koruyarak halka hizmet edecekler düşüncesiyle okullarımızı yeniledik" şeklinde konuştu. 

untitled-4-cy.jpg

"GÜZELYURT, MURATPAŞA'DAN FARKSIZ OLACAK"

Mahallede yaşanan sıkıntılara dikkat çekerek yapacakları çalışmaları anlatan Yıldırım, şunları dile getirdi:

"Burada Büyükşehir Belediyesi hisselerinin hak sahibi vatandaşlara verilmesi esnasında yüksek fiyatlar ortaya çıktı. 1 Nisan'dan sonra bu fiyatları makul hale getirmek için Büyükşehir Belediyemizle görüşmeler başlayacak. İmar çalışmamız neticesinde müteahhitler hızla burayı şehir görüntüsüne kavuşturacaklar. Güzelyurt artık Muratpaşa'dan farksız bir şehir haline gelecek. Parklar, spor ve sosyal tesis alanları Belediyemiz tarafından hızla yapılacak. Sokaklar, kaldırımlar, yemyeşil parklarla Muratpaşa örneği bir şehir için elimizden gelen çalışmayı hızla yapacağız."

untitled-1y-006.jpg

"VATANDAŞLARIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Seçimden sonra ekonomik krizin daha da derinleşeceğini ileri süren Yıldırım, "Uzmanlar, seçimden sonra ekonomik krizin geleceğini bas bas bağırıyorlar. Doların 60-70 liraları göreceğinden bahsediyorlar. Bu esnada belediye bir ana, bir baba gibi elini vatandaşlara uzatmak zorunda. Ekonomik kriz ortamında işsiz çocuklarımıza iş sahası açabilmek, fakir vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak yardımcı olmak bizim en büyük görevimiz ve önceliğimizdir. Çünkü, belediyenin görevi insanların huzurlu yaşamasını sağlamaktır. Ekonomik kriz ortamında vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidererek, mutluluğu için çalışacağız. Acıyı da mutluluğu da beraber paylaşacağız. Acıları paylaşarak azaltacağız, mutluluğu paylaşarak çoğaltacağız" diye konuştu.

untitled-7-copy-002.jpg

"AMACIMIZ AKSU'DA HUZURU VE MUTLULUĞU ARTIRMAK"

Birçok projeleri olduğunu bildiren Yıldırım, kreşler açacaklarını, yaşlı bakım evi yapacaklarını, hastaların hastanelere getirilip götürülmesi için nakil araçları alacaklarını söyledi. Hem hizmet yaparak hem de gençlere iş sahaları açarak Aksu'da huzuru ve mutluluğu artırma amacında olduklarını vurgulayan Yıldırım, "2004'ten 2014'e kadar her alandaki sıkıntıları çözmek için nasıl hareket ettiysek aynı samimiyetle problemleri çözmek için mücadele edeceğiz. 5 yıl boyunca aklımızda vatandaşlarımızın dertlerini nasıl çözebilir ve yüzünü güldürebiliriz? Aksu'muza neler yapabiliriz? Yaptıklarımızla vatandaşlarımızın duasını nasıl alırız? soruları olacak. 'Allah razı olsun' sözü bizim için en büyük mükafat, en büyük zenginlik olacak" ifadelerini kullandı.

untitl-2-copy.jpg

"TÜRKİYE İTTİFAKINI KURDUK"

Yaşanan ekonomik sıkıntıya dikkat çeken CHP Antalya Milletvekili Mustafa Erdem ise, "Emeklimiz, kadınımız, öğrencimiz, çiftçimiz mutsuz" dedi. "İktidara en azından kart gösterilme zamanının geldiğini düşünüyorum" diyen Erdem, "Vereceğiniz oylar bir belediye başkanını seçmekten öteye ülkenin geleceğine umut verecek, mutsuz insanların önünü açacak bir yol demek. Bu anlamda desteklerinizi bekliyoruz. Türkiye ittifakını kurduk" ifadelerini kullandı.

untitled-3-copy-038.jpg

"TÜRKİYE İTTİFAKI BURADA"

Alanda her partiden insanın bulunduğuna dikkat çekerek "Türkiye ittifakı burada" diyen CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ise, "Bir ittifak vardı. Dağıldı ama millet kendi ittifakını yaptı" ifadelerini kullandı. Emeklilerin düşük maaş aldığına dikkat çekerek, aldıkları maaşa kiralık ev bile kalmadığına işaret eden Kamacı, emeklilere seyyanen 10 bin lira para verilmesini istediklerini söyledi. İktidar partisine emekliler üzerinden yüklenen Kamacı, "Sizi dinlemiyorlarsa, sizi bilmiyorlarsa sizde onları bilmeyin" dedi. Bu yerel seçimlerin erken genel seçime yol açabileceğini ileri süren Kamacı, afişlere yapılan saldırılara da tepkisini dile getirdi. Toplantıda, Güzelyurt Mahallesi muhtar adayları da kendilerini tanıtarak söz verdiği için İsa Yıldırım'a teşekkür etti. HABER: EROL YILDIZOĞULLARI

Bu haber toplam 762 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim