Bugün 06 Mayıs 2024 Pazartesi
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2398.482
    %0.35
  • Dolar
    32.2398
    %-0.23
  • Euro
    34.6949
    %-0.22
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çeltik siyasete atıldı
30 Kasım 2023 Perşembe 17:22

Çeltik siyasete atıldı

Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Yüksek Jeoloji Mühendisi Bayram Ali Çeltik, görevi bıraktığını açıkladı. Bundan sonraki süreçte Antalya’ya hizmetlerini üye olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nden siyaset yoluyla sürdürecek olan Çeltik

Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Yüksek Jeoloji Mühendisi Bayram Ali Çeltik, görevi bıraktığını açıkladı. Bundan sonraki süreçte Antalya’ya hizmetlerini üye olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nden siyaset yoluyla sürdürecek olan Çeltik, “Bugüne kadar kentimizde hep kamu yararına çalıştık ve bu konuda çok yol kat ettik, çok net sonuçlar aldık. Aynı enerji, aynı azim, heyecan ve çok daha fazla hevesle siyaset yoluna giriyorum” dedi.

 

Yüksek Jeoloji Mühendisi Bayram Ali Çeltik, Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Antalya Şube Başkanlığı görevinden ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Çeltik, kente hizmet etmeye üyesi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi ile devam edeceğini bildirdi. Uzun zamandır siyasete atılacağı konuşulan Çeltik’in bu çıkışı kimileri için sürpriz olurken, genç ve başarılı bir kişi olarak yerinde bir karar aldığı şeklinde yorumlayanlar da oldu.

bayram-ali-celtik-jeoloji-muhendisleri-odasi-ant-sb-bsk-ekim-2019-2.jpg

“İNSANLARA, KENTİME VE ÜLKEME KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİM”

JMO Antalya Şube Başkanlığı görevini bıraktığını “Minnettarım ve bir o kadar da borçluyum” başlıklı yazı ile duyuran Çeltik, “Gururla, saygıyla, azimle, hırsla, eğlence ve özveri ile yapmış olduğum Oda Başkanlığı görevimden bugün itibari ile ayrılıyorum. Mesleğim, bölgem ve ülkem için Oda Başkanlığım döneminde, ekip arkadaşlarımla, meslek büyüklerimle birlikte çok çalıştık, çok yol kat ettik. Hayatıma çok şeyler kattı. Meslek büyüklerime, meslektaşlarıma çok şey borçluyum. Yeni umutlara, yeni heyecanlara, çok daha fazla inançla, insanlara, kentime ve ülkeme katkı sağlamaya devam edeceğim” ifadelerine yer verdi.

 

“BUGÜNE KADAR HEP KAMU YARARINA ÇALIŞTIK VE ÇOK NET SONUÇLAR ALDIK”

Görevi bıraktıktan sonra Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) üye olduğunu belirterek bundan sonraki süreçte hizmetlerine siyaset yoluyla devam edeceğini bildiren Çeltik, “Bugüne kadar kentimizde hep kamu yararına çalıştık ve bu konuda çok yol kat ettik, çok net sonuçlar aldık. Aynı enerji, aynı azim, heyecan ve çok daha fazla hevesle siyaset yoluna giriyorum” dedi.

 

“GÖREVİMİZİN NE OLACAĞINI ZAMAN GÖSTERECEK”

Cumhuriyet Halk Partisi’ne kaydını yaptırdığını bildirerek siyasetteki yoluyla ilgili istişarelerde bulunduğunu belirten Çeltik, “Biz ortak akıl ve istişare kültüründen geliyoruz. İstişarelerimiz sürüyor. İlerleyen dönemde görevimizin nerede ve hangi pozisyonda olacağını önümüzdeki süreç ve zaman gösterecek” şeklinde konuştu. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 1669 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim