Bugün 06 Mayıs 2024 Pazartesi
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2398.482
    %0.35
  • Dolar
    32.2398
    %-0.23
  • Euro
    34.6949
    %-0.22
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Elmalı MYO’dan Doğaya Saygı yürüyüşü
07 Mart 2024 Perşembe 11:47

Elmalı MYO’dan Doğaya Saygı yürüyüşü

Elmalı Meslek Yüksekokulu (MYO), öğrenci ve personeli tarafından düzenlenen "Doğa Uyanırken Doğaya Saygı Yürüyüşü" etkinliği kapsamında, çevre bilinci ve doğaya duyarlılık vurgusu yapıldı.

Elmalı Meslek Yüksekokulu (MYO), öğrenci ve personeli tarafından düzenlenen "Doğa Uyanırken Doğaya Saygı Yürüyüşü" etkinliği kapsamında, çevre bilinci ve doğaya duyarlılık vurgusu yapıldı. Elmalı MYO Müdürü Mükerrem Atalay Oral, konuyla ilgili yaptığı açıklamada etkinliğin amacını ve gerçekleşen faaliyetleri detaylı bir şekilde anlattı.

elmali-myo-md-mukerrem-atalay-oral.jpg

Oral, “Meslek Yüksekokulu Akademik, İdari Personelimiz ve öğrencilerimiz, Elmalı Yerleşkemiz etrafında "Doğa Uyanırken Doğaya Saygı Yürüyüşü" düzenleyerek önemli bir çevre bilinci ve doğa sevgisi manifestosu oluşturdular. Bu anlamlı etkinlik kapsamında, öğrencilerimiz ve personelimiz, patika yollarında doğayla iç içe bir yürüyüş gerçekleştirerek çevresel sorumluluklarını yerine getirdiler” dedi.

elmali-myo1.jpg

Ayrıca, etkinlik sırasında Elmalı Yerleşkesi çevresinde bulunan çöp atıklarını toplama faaliyetinin de gerçekleştirildiğini belirten Müdür Oral, çevre temizliğine verilen önemin altını çizdi. “Etkinlik çerçevesinde çöp toplama faaliyetiyle çevremize duyarlılık gösterdik. Bu, sadece okulumuzun değil, aynı zamanda toplumun genelinde çevre koruma ve temizlik bilincinin yaygınlaştırılması adına önemli bir adımdır” ifadelerini kullandı.

elmali-myo4.jpg

Müdür Oral, çevre bilinci ve doğaya saygı konusunda öğrencilere ve personellere örnek olmayı hedeflediklerini belirterek, “Ülkemize doğaya saygı duyan, çevreye duyarlı bireyler yetiştirmek, hedeflerimiz arasında öncelikli yer alıyor. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen ve gönüllü katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Çevre konusunda farkındalık oluşturarak, gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak için çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

elmali-myo3.jpg

*İsa KAVLAK

Bu haber toplam 747 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim