Bugün 05 Mayıs 2024 Pazar
  • Antalya23 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2390.367
    %0.00
  • Dolar
    32.335
    %0.00
  • Euro
    34.7427
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İnönü Parkı içerisinde bulunan ahşap yolda yenileme çalışması
27 Şubat 2024 Salı 11:42

İnönü Parkı içerisinde bulunan ahşap yolda yenileme çalışması

Balbey Mahallesi'nde yer alan, yıkılan okullar bölgesi olarak da bilinen İnönü İlkokulu, Hızırreis Ortaokulu, Kız Meslek Lisesi ve Doğumevi ile Vakıf Hastanesi’nin yer aldığı İsmet İnönü Parkı içinde sürekli bozulan ahşap yürüyüş yolu yenileniyor.

İnönü Parkı içerisinde bulunan

ahşap yolda yenileme çalışması

 

Balbey Mahallesi sınırları içinde yer alan, yıkılan okullar bölgesi olarak da bilinen İnönü İlkokulu, Hızırreis Ortaokulu, Kız Meslek Lisesi ve  Doğumevi ile Vakıf Hastanesi’nin yer aldığı İsmet İnönü Parkı içinde sürekli bozulan ahşap yürüyüş yolu yenileniyor.

balbey.jpg

Antalya’nın merkezinde, Demirciler Çarşısı’nı da içine alan İnönü Kent Parkı’nda bulunan ve her gün binlerce insan tarafından  kullanılan ahşap yürüyüş yolunda yenileme çalışmaları başlatıldı.

balbey1.jpg

Oldukça aktif olarak kullanılan bu ahşap yolda zaman zaman çivilerin yerinden oynamasıyla tahtalar yerinden çıkarak burayı kullanan vatandaşların takılarak sendelemesine ve hatta düşmesine bile neden oluyordu.

balbey3.jpg

Son zamanlarda ağaç grupların çürümeye başladığı yürüyüş yolunda kadınların ayakkabı topuklarının girip düştüğü, emekli kahvesine gidip gelen yaşlıların, dedelerin bastonlarının takılıp tökezlediği, görme engellilerin zorlukla yürüdüğü, parkın ortasında yer alan ahşap yol ile ilgili olarak Balbey Mahallesi Muhtarı Abdullah Uyaroğlu burada yaşanan sıkıntıları Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkililerine ileterek çözüm bulunması adına çalışmalar yaptığını söyledi.

balbey2.jpg

Muhtar Uyaroğlu açıklamasında; “Haftalar sonrasında iş programı dahilinde ve müracaatlarımız neticesinde İsmet İnönü Kent Parkı içerisinde bulunan ahşap yürüyüş yolu bakıma alındı, çok sevindik, ama işçiliğinde bir sıkıntı olduğu görülüyor. Yolun başında, sonunda ve kenarlarında boşluklar var, komşularımız, değerli büyüklerimiz, hayati bir tehlikeye maruz kalmadan inşallah son kontroller de bir an önce yapılır” diyerek yetkililerin dikkatini çekti.

*İsa KAVLAK

Bu haber toplam 871 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim