Bugün 05 Mayıs 2024 Pazar
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2390.367
    %0.00
  • Dolar
    32.335
    %0.00
  • Euro
    34.7427
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İYİ Kadınlardan AGC ziyareti
19 Şubat 2024 Pazartesi 15:33

İYİ Kadınlardan AGC ziyareti

İYİ Parti Antalya İl Kadın Kolları yöneticileri, önümüzdeki seçimlere doğru gerçekleştirdikleri hazırlıklar kapsamında Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş'ı ziyaret etti.

İYİ Kadınlardan AGC ziyareti

 

İYİ Parti Antalya İl Kadın Kolları yöneticileri, önümüzdeki seçimlere doğru gerçekleştirdikleri hazırlıklar kapsamında Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş'ı ziyaret etti. Antalya Gazeteciler Cemiyeti, siyasi parti temsilcilerinin önemli ziyaret noktalarından biri olarak bilinirken, İYİ Parti'nin il kadın kolları da AGC'nin kapılarını çaldı.

agc1.jpg

AGC Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette, İYİ Parti kadınları Cemiyet Başkanı İdris Taş ve Cemiyet'in deneyimli isimlerinden Mediha Düden tarafından karşılandı. Başkan Taş, ziyaretleri dolayısıyla İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanı Canan Özdemir Karataş, STK’lardan Sorumlu Başkanları Selda Erk, Fatime Yıldız ve Kadının Güçlendirilmesi Komisyonu üyesi Füsun Tuncer'e teşekkür etti. Başkan Taş, ziyaretleri sırasında, "Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz. İYİ Parti kadın kollarıyla gerçekleştirdiğimiz bu buluşma, fikir alışverişi imkanı sağladı. Canan Özdemir Karataş ve diğer yöneticilere çalışmalarında başarılar dileriz. Partiler arası iletişim ve iş birliği, demokratik süreçlere katkı sağlar" ifadelerini kullandı.

agc.jpg

Ziyaret sırasında, İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanı Canan Özdemir Karataş, STK’lardan Sorumlu Başkanları Selda Erk, Fatime Yıldız ve Kadının Güçlendirilmesi Komisyonu üyesi Füsun Tuncer ise AGC Başkanı İdris Taş'a partilerinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Fikir alışverişi ve görüşme atmosferinde geçen buluşma, partiler arası diyalogun önemine vurgu yaparak, demokratik süreçlerin daha etkin ve katılımcı bir şekilde işlemesine katkı sağladı. Bu tür ziyaretlerin, siyasi aktörlerin, sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde olmalarını teşvik ederek toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğine dikkat çekildi.

ÖMER ALİ YETGİN

Bu haber toplam 872 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim