Bugün 05 Mayıs 2024 Pazar
  • Antalya23 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2390.367
    %0.00
  • Dolar
    32.335
    %0.00
  • Euro
    34.7427
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaaltı’nda genç hayvanseverlerden can dostlarının kulübelerine bakım
26 Şubat 2024 Pazartesi 12:53

Konyaaltı’nda genç hayvanseverlerden can dostlarının kulübelerine bakım

Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi'nde gerçekleşen anlamlı bir etkinlikte, öğrenciler sevimli dostlarımız için el birliğiyle çalıştı.

Konyaaltı’nda genç hayvanseverlerden

can dostlarının kulübelerine bakım

 

Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi'nde gerçekleşen anlamlı bir etkinlikte, öğrenciler sevimli dostlarımız için el birliğiyle çalıştı. Kedi ve köpek kulübelerinin bakımı, onarımı ve boyama işlemleri, öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi ve ardından can dostlarının kullanımına sunuldu.

konyaalti.jpg

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bu güzel girişime dair memnuniyetini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi. Başkan Esen, genç hayvan severlerin gösterdiği çaba için teşekkür ederek, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin gençlerde hayvan sevgisi oluşturmada önemli bir rol oynadığını vurguladı.

konyaalti1.jpg

Başkan Esen, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Öğrencilerimizi, 'Sosyal Sorumluluk Projesi' kapsamında, Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezimizde misafir ettik. Can dostlarımızın kulübelerinde bakım-onarım ve boyama çalışması yapan gençlerimiz, hem canlıların yaşam hakkının hem de bireysel sorumluluğun önemini yaşayarak öğrendi.”

konyaalti2-001.jpg

Bu etkinliğin, gençlerin toplumsal sorumluluk bilincini geliştirmesine katkı sağladığına dikkat çeken Başkan Esen, hayvan sevgisinin yaygınlaşmasına ve koruma bilincinin artmasına olanak tanıyan bu tür faaliyetlerin önemini vurguladı. Etkinliğin, sadece can dostlara değil, aynı zamanda gençlerin kişisel gelişimine de olumlu katkılarda bulunduğuna işaret etti.

konyaalti3.jpg

Merkezde gerçekleştirilen bu güzel etkinlik, yerel yönetiminin yanı sıra gençlerin de katılımıyla toplumda hayvan haklarına duyarlılığı artırmaya yönelik atılmış önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

konyaalti4.jpg

konyaalti5.jpg

*İSA KAVLAK

Bu haber toplam 713 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim