Bugün 05 Mayıs 2024 Pazar
  • Antalya14 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2390.367
    %0.00
  • Dolar
    32.335
    %0.00
  • Euro
    34.7427
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meltem’e sanatçı muhtar
25 Nisan 2024 Perşembe 12:41

Meltem’e sanatçı muhtar

Antalya’nın merkez mahallelerinden Meltem’in yeni muhtarı ses sanatçısı Ömer Engin Sarı oldu. Sarı, seçimden önce dile getirdiği “Sosyal Muhtarlık” söylemini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

31 Mart yerel seçimlerinde Meltem Mahallesi’nin yeni muhtarı, Antalya’nın ilk kadın muhtarı unvanını taşıyan ve 7 dönem üst üste muhtarlık yapan Muazzez Kaval’a karşı seçimi kazanan Ömer Engin Sarı oldu. Meltem Mahallesi’nin yeni muhtarı Sarı, müzisyen kimliğiyle ön plana çıkıyor. Sarı’nın hedefinde “Sosyal muhtarlığı” hayata geçirmek var. Kuracağı dernek sayesinde toplayacakları yardımları Mahalle’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışacağını belirten Sarı, imkanı olanlarla ihtiyaç sahiplerinin buluşturulacağına dikkat çekti.

 

“SOSYAL MUHTARLIK, ÖNCELİĞİMİZ ÖĞRENCİLER OLACAK”

Seçim dönemindeki “Sosyal Muhtarlık” söylemiyle dikkatleri üzerinde toplayan Sarı, “Sosyal muhtarlık, çok geniş kapsamlı olacak. Öncelikle bir sosyal yardımlaşma derneği kuracağım. Buradaki en büyük hedefim, ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimiz. Yardım toplayacağız ve belediyeden de yardım alacağız. Ayrıca ben profesyonel ses sanatçısıyım. Çeşitli derneklerin gala programlarını yapıyorum. Buralardan da destek alabileceğimizi düşünüyorum. Önceliğimiz öğrencilerimiz olacak. Mahallemizdeki okullarda bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin, okul idareleri ve aile birliklerinden listelerini rica ettim. Önümüzdeki eğitim-öğretim yılı başlamadan önce elimizde olacak listedeki bütün öğrencilerimizin okul kıyafetlerinden ayakkabısına, yıl içerisindeki kırtasiye ihtiyaçlarından öğlen beslenmelerine kadar hepsini sağlayacağız. İhtiyaç sahibi ailelere de mümkün olduğunca gıda yardımında bulunacağız” şeklinde konuştu.

 

“PAY DAĞITACAKLARLA KURBAN KESMEYENLER BULUŞACAK”

Önümüzdeki Kurban Bayramı’nda Mahalle’deki kurban kesemeyenlerin, kesenlerin dağıtacağı paydan faydalanmasının sağlanacağına işaret eden Sarı, “İnsanlar artık beyaz eti bile zor alıyor. Çoğu insan kırmızı etin yanına yaklaşamıyor. Meltem’de de herkes ekonomik olarak rahat değil. Kurban kesebilen bir şekilde kesebiliyor ama ihtiyaç sahibi olup da kesemeyenler oluyor. Buralardaki sitelerde özellikle giriş katlarda oturup zor durumda olanlar var. Onun dışında üniversitede okuyan öğrenciler bulunuyor. Site yönetimlerinden bilgilerini alarak bunların her biriyle görüşeceğiz. Kurban kesenlerle kesmeyenleri buluşturacağız. Böylece dağıtılacak paylar kesmeyenlere ulaşacak” dedi. HABER: EROL YILDIZOĞULLARI

Bu haber toplam 383 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim