Bugün 06 Mayıs 2024 Pazartesi
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2398.482
    %0.35
  • Dolar
    32.2398
    %-0.23
  • Euro
    34.6949
    %-0.22
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHP’den Mehmet Akif’te gövde gösterisi
04 Mart 2024 Pazartesi 17:14

MHP’den Mehmet Akif’te gövde gösterisi

MHP Kepez İlçe Teşkilatı’nın, Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer ve meclis üyesi adaylarını Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşturduğu program soğuk havaya rağmen

MHP Kepez İlçe Teşkilatı’nın, Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer ve meclis üyesi adaylarını Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşturduğu program soğuk havaya rağmen yoğun katılımla gövde gösterisine dönüştü.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kepez İlçe Teşkilatı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde düzenlediği toplantıda, Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer ile meclis üyesi adaylarını vatandaşlarla buluşturdu. MHP Kepez İlçe Teşkilatı öncülüğünde Kepez Belediyesi Meclis Üyesi adayı İbrahim Katrağ tarafından düzenlenen buluşma, soğuk havaya rağmen yoğun katılımla adeta gövde gösterine döndü. Toplantıya Cumhur İttifakı adayları Hakan Tütüncü ve Rıza Sümer’in yanı sıra Kepez Belediyesi Meclis Üyesi adayları, mahalle muhtarları, MHP Kepez İlçe Başkanı Servet Ersoy, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Mehmet Çivik, Türk Eğitim Sen Antalya 1 Nolu Şube Başkanı Oğuz Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

untitled-1-cy-pg.jpg

“ÇOK MUTLU VE GURURLUYUM”

Herkese katılımları için teşekkür eden Kepez Belediyesi Meclis Üyesi adayı İbrahim Katrağ, 1987 doğumlu bir Yörük çocuğu olduğunu söyledi. Kepez’de esnaflık yaptığını bildiren Katrağ, “25 yılı aşkın süredir ikamet ettiğim Kepez’i çok iyi biliyorum. Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kepez Belediye Meclis Üyesi adayı olarak bugün burada olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Bu önemli göreve aday gösterilmemde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kepez’in gelişimi için karar verme süreçlerinde aktif bir rol üstleneceğim. Hizmet etmek, ilçemizin daha iyi bir geleceğe doğru ilerlemesine katkıda bulunmak için görev yapacağım. Vizyonumuz, şeffaflık ve adalet üzerine kurulu olacak. Herkesin fikrine ve ihtiyacına saygı göstererek, ortak akılla hareket edeceğiz. Sizlerin desteğiyle daha güçlü ve daha güvenilir adımlar atacağız. Allah’ın izniyle kazanan Cumhur İttifakı olacak. 1 Nisan sabahı Hakan Tütüncü Başkanımızı Büyükşehir’de, Rıza Sümer Başkanımızı da Kepez’de göreceğiz. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.

untitled-1-cy-035.jpg

“BURADA BAYRAĞIMIZIN İNDİRTİLMEYECEĞİNİ, EZANIMIZIN DİNDİRTİLMEYECEĞİNİ GÖRÜYORUM”

“Aranızda olmaktan onur ve gurur duyuyorum” diyen MHP Kepez İlçe Başkanı Servet Ersoy ise, “Ben burada Ay yıldızlı Al bayrağımızın göklerden indirttirilmeyeceğini, ezanımızın dindirttirilmeyeceğini görüyorum. 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’na tam destek vereceğinizi görüyorum ve hepinize teşekkür ediyorum. Ne mutlu Türküm diyene” ifadelerini kullandı.

unitled-1-copy.jpg

“KEPEZ, ANTALYA’NIN VİTRİNİ OLDU, BAYRAĞI ZİRVEYE ÇIKARACAĞIZ”

Gençlerin sloganları üzerine “Her zaman yanınızdayım gençler” diyen Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer ise, siyasete genç yaşlarda başladığını belirterek AK Parti İl Başkanlığı yaptığı dönemi hatırlattı. “Sadece Kepez’de değil Antalya’nın 19 ilçesinde izim var” diyen Sümer, önceki gün ilçede açılan Şehir Hastanesi hayalinin de kendi dönemlerinde başladığına dikkat çekti. Hakan Tütüncü göreve geldiğinde Kepez’in Antalya’nın arka bahçesi olarak görüldüğüne işaret eden Sümer, “Gecekondularla, çarpık yapılaşmayla doğru dürüst yolu olmayan bir ilçeydi ama şimdi Antalya’nın vitrini oldu” diye konuştu. Tütüncü’nün Atom Karınca gibi çalıştığını söyleyen Sümer, bundan sonraki süreçte hizmetleri aralıksız devam ettireceğinin altını çizdi. Sümer, “Biz bayrağı aldığımız yerden daha da yukarı çıkarmakla mükellefiz. Siz bizlere destek verdikten sonra bayrağı daha da yukarılara, zirveye çıkaracağız” açıklamasında bulundu. Heybesinin dolu olduğunu da sözlerine ekleyen Sümer, 6 Mart Çarşamba günü saat 19.00’da Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde düzenleyeceği lansmanda projelerini açıklayacağını bildirdi.

untitled-1-copy-jg-002.jpg

“1 NİSAN’DA EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE GÖREVE GELECEĞİZ”

1 Nisan’da en güçlü şekilde göreve geleceklerini dile getiren Kepez Belediye Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü ise, beklenen hizmetleri en güzel şekilde yerine getireceklerini söyledi. 15 yıl önce gecekondu mahallesi olan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki değişime dikkat çeken Tütüncü, verdikleri tapu sözlerini yerine getirdiklerinin altını çizerek mahalleyi gecekondulardan kurtardıklarını kaydetti. Büyükşehir Belediyesi için umut haline geldiğini belirterek bunun iftihar vesilesi olduğunu ifade eden Tütüncü, Kepez’deki hizmetleri örnek gösterdi.

unttled-1-cop.jpg

“SORUNLARI VE ÇÖZÜM YOLLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUZ”

Antalya’daki sorunları ve çözüm yollarını çok iyi bildiğinin altını çizen Tütüncü, “Dersimizi çok iyi çalıştık. Antalya’yı 5 yıl boyunca geceyi gündüze katarak çalışacağımız muhteşem bir dönem bekliyor. Bu dönemin adı; ‘Antalya’nın altın çağı’. Bu çağda trafik çilesine tamamen son vereceğiz. 15 tane yeni yol açacağız. Antalya’yı doğudan batıya, kuzeyden güneye 15 kez birbiriyle yeniden bağlayacağız” dedi. Kepez Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi’nin açması gereken yolları da açtıklarını sözlerine ekleyen Tütüncü, 22 tane kavşak yapacaklarını da bildirdi. Toplu ulaşım ve imar sıkıntıları ile yağmur suyu taşkınlarına da dikkat çeken Tütüncü, bu konulara yönelik çözümlerini anlattı. HABER: EROL YILDIZOĞULLARI

untitled-1-cpy-004.jpgntitled-1-copy.jpg

Bu haber toplam 978 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim