Bugün 05 Mayıs 2024 Pazar
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2390.367
    %0.00
  • Dolar
    32.335
    %0.00
  • Euro
    34.7427
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Portakal Çiçeği kaldırımları çiçek açıyor
26 Şubat 2024 Pazartesi 12:49

Portakal Çiçeği kaldırımları çiçek açıyor

Antalya'nın önemli arterlerinden biri olan Portakal Çiçeği Bulvarı'nda gerçekleştirilen iyileştirme çalışmaları hızla devam ediyor. Bu kapsamda, bulvarın asfaltının yenilenme çalışmaları tamamlanırken şimdi de kaldırımlar sil baştan yenileniyor.

Portakal Çiçeği kaldırımları çiçek açıyor

 

Antalya'nın önemli arterlerinden biri olan Portakal Çiçeği Bulvarı'nda gerçekleştirilen iyileştirme çalışmaları hızla devam ediyor. Bu kapsamda, bulvarın asfaltının yenilenme çalışmaları tamamlanırken şimdi de kaldırımlar çift taraflı olarak sil baştan yenileniyor.

1-005.jpeg

Günün ilk ışıklarıyla birlikte başlayan kaldırım yenileme çalışmaları, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından titizlikle sürdürülmekte. Ana caddenin bir tarafındaki kaldırımın boylu boyunca başarıyla tamamlanan yenileme işlemlerinde, şimdi de karşı taraftaki kaldırımlarda sona yaklaşmış durumda.

3-005.jpeg

Yaklaşık bir aylık süre zarfında devam eden çalışmalar, Antalya'nın görsel ve altyapı açısından önemli bir noktasını modernize etmeyi hedefliyor. Önceki aşamada baştan sona yenilenen asfaltın ardından, şimdi de kaldırımların estetik ve fonksiyonel olarak güncellenmesi, bölge sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

6.jpeg

Bölge sakinleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekibine teşekkür ederek duygularını dile getiriyor. Caddenin ve kaldırımların baştan aşağıya yenilenmesinin şehre estetik bir katkı sağladığını belirten vatandaşlar, emeği geçen herkese teşekkür ediyor.

Bölge sakinleri, “Başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekibine teşekkür ediyoruz. Caddemizi baştan başa yenilediler. Şimdi de kaldırımlarımızı yeniliyorlar. Caddemiz Antalya’ya çok yakıştı. Kaldırımlarımız da çok güzel oluyor. Kaldırımlarımız adını aldığı portakal çiçeği gibi çiçek açıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Bu kapsamlı iyileştirme çalışmaları, bölgedeki yaşam kalitesini artırmayı ve Antalya'nın şehir estetiğine önemli bir katkı sağlamayı amaçlayarak, yerel halkın günlük yaşantısını olumlu yönde etkiliyor.

*Ömer Ali YETGİN

Bu haber toplam 663 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim