Bugün 03 Mayıs 2024 Cuma
  • Antalya28 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2392.404
    %-0.11
  • Dolar
    32.3509
    %-0.05
  • Euro
    34.7737
    %-0.06
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Poyraz’ın ziyaretinde gerginlik
21 Eylül 2023 Perşembe 17:21

Poyraz’ın ziyaretinde gerginlik

İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, Gücümüz Anadolu Platformu’nu ziyaret etti. Ziyaretin sonunda Poyraz’ın Danışmanı olduğu belirtilen kişi ile bir partili arasında gerginlik yaşandı.

İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, beraberinde İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ile birlikte Gücümüz Anadolu Platformu’na ziyaret gerçekleştirdi. Platform üyelerinin yanı sıra İYİ Parti Antalya milletvekili adaylarından İlhami Okudan ve Aksu Belediye Meclis Üyesi Nevzat Akcan da ziyarette yer aldı. Gücümüz Anadolu Platformu (GAP) Başkanı Mustafa Duran tarafından karşılanan Milletvekili Poyraz, Antalya’daki seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ziyaret sırasında bir partili ilçe kongrelerine Genel Merkez’den gönderilen isimler tarafından müdahale edildiğini ileri sürerek, Genel Merkez yöneticilerini eleştirdi ve hesap sorulmasını istedi. Ziyaret sonunda ise, Poyraz’ın danışmanı olduğu belirtilen kişi ile partili arasında gerginlik yaşandı.

sam-4582.jpg

“ANKET YAPILACAK”

Ziyarette yerel seçimlerin yaklaştığına işaret eden Poyraz, Antalya’daki adayların gerçekleştirilecek anketten sonra yapılacak değerlendirme sonucuna göre belirleneceğine dikkat çekti. Yapılacak anket çalışmasında aday adaylarının, ilçe belediye başkanlarının, aday adayı olmamış ama önerilen ve genel olarak istenilen kişilerin isimlerinin olacağını belirten Poyraz, soruların partililere değil il ve ilçede yaşayanlara sorulacağını kaydetti. Anketin 3 ay boyunca yapılacağını açıklayan Poyraz, anket sonucu raporlarının İl ve ilçe başkanlarının da görüşü alınarak Genel Merkez’e gönderileceğini bildirdi.

 

“85 MİLYONA HİZMET ETMEYE TALİP OLDUK”

İYİ Parti Genel İdare Kurulu tarafından 81 il ve ilçelerde kendi adaylarını çıkarma kararı alındığını hatırlatan Poyraz, “81 il ve ilçede kendi adaylarımızı çıkaracağız. Teşkilatlarımızın görüşünü alıp kamuoyu araştırmalarıyla karar verilecek. Bizim Antalya’da belirlediğimiz stratejiyi Genel Merkez, tüm Türkiye sathında belirleme kararı aldı” açıklamasında bulundu. “Kızgınlıklarımızı, küskünlüklerimizi ve kırgınlıklarımızı gömeceğiz. Duygusal aklımızı geri alacağız, rasyonel aklımızı öne koyacağız” diyen Poyraz, maksimum sayıda belediye başkanlığı ve meclis üyeliğini almak istediklerinin altını çizdi. İYİ Parti’nin 85 milyona hizmet etmeye talip olduğunu söyleyen Poyraz, “Biz 85 milyonu uykudan uyandırmaya, bizi biz yapan değerlerimize, dilimize sahip çıkmaya talip olduk. Andımıza, toprak bütünlüğümüze, uluslararası itibarımıza sahip çıkmaya talip olduk. Devleti kutsal değil, saygın kılmaya talip olduk” ifadelerini kullandı.

sam-4590.jpg

“SİYASİ KARİYER PLANIM YOK”

Siyasi kariyer planı olmadığını belirten Poyraz, “Tek bir planım var Türkiye’nin bu ucube sistemden kurtulması. Benim siyaset yapma gerekçem bu” şeklinde konuştu. Poyraz, siyasetteki adamcılığa dikkat çekti.

 

“ANTALYA, SABİT GELİRLİLERİN ZORLANDIĞI BİR ŞEHİR”

Antalya’nın sabit gelirlilerin zorlandığı bir şehir olduğunu ifade eden Poyraz, “Burası sabit gelirlilerin, kamu görevlilerinin, emeklilerin zorlandığı bir şehir. Onun dışında Antalyalılar, görece diğer illere göre çok daha konforlu. Turizm, orman, sahil, tarım var. Türkiye’nin 80 ilinden çok daha önde avantajları olan bir şehir” şeklinde konuştu.

sam-4593.jpg                                    

“ENDİŞE VE TALEPLERİMİZİ DİLE GETİRİN”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gücümüz Anadolu Platformu Başkanı Mustafa Duran ise, sığınmacılardan duydukları endişeleri dile getirdi. Duran, milletvekillerinden isteklerinin, endişelerinin, istek ve taleplerinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) dile getirilmesi olduğunu belirtti. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 1248 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim