Bugün 05 Mayıs 2024 Pazar
  • Antalya23 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2390.367
    %0.00
  • Dolar
    32.335
    %0.00
  • Euro
    34.7427
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Süleyman Coşkuner bu akşam Gençlik Merkezi’nde
23 Şubat 2024 Cuma 10:16

Süleyman Coşkuner bu akşam Gençlik Merkezi’nde

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde hizmete açılan Ahmet Hamdi Akseki Diyanet Gençlik Merkezi, gençlerle buluşturduğu etkinliklerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Süleyman Coşkuner bu akşam Gençlik Merkezi’nde

 

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde hizmete açılan Ahmet Hamdi Akseki Diyanet Gençlik Merkezi, gençlerle buluşturduğu etkinliklerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yüksekalan Mahallesi'nde yer alan merkez, her hafta düzenlediği etkinliklerle gençlerin sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunuyor.

Bu akşamki etkinlikte yine gençlere yönelik bir program düzenlenecek. Meydan Kadıgil Cami imam hatibi Gökhan Çoban, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, her cuma akşamı gerçekleşen etkinliklerin devam ettiğini belirtti. Bu akşamki programın konusunu ise "Kaliteli Yaşamda Beşeri İlişkiler" olarak belirlediklerini ifade etti.

gokhan-coban.jpg

Çoban, programın konuğunun Doç. Dr. Süleyman Coşkuner olacağını açıkladı. "Kaliteli yaşamda beşeri ilişkiler" konusunda katılımcılara önemli bilgiler sunacak olan Coşkuner, gençlerle sohbet edecek ve deneyimlerini paylaşacak.

Ayrıca, Muratpaşa Müftüsü İshak Göksel'in de programa katılacağını vurgulayan Çoban, Müftü Göksel'in gençlerle bir araya gelerek etkinliklere destek verdiğini belirtti. Gençlerin sorularını yanıtlayacak olan Müftü Göksel, onlarla birlikte olacak ve birlikte geçirecekleri bu zamanı değerlendirecek.

Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen etkinliklere tüm gençlerin davetli olduğunu ifade eden Çoban, gençleri etkinliklere katılmaya çağırdı. Programın, gençler arasında bilgi paylaşımını artırmak, sosyal ilişkileri güçlendirmek ve kaliteli bir yaşamın temelini oluşturacak konuları ele almak adına önemli bir fırsat sunduğunu belirtti.

diyanet.jpg

Ahmet Hamdi Akseki Diyanet Gençlik Merkezi, gençlerin moral bulduğu, bilgi edindiği ve sosyal ilişkiler kurduğu bir platform olma yolunda hızla ilerliyor. Bu tip etkinliklerle gençlerin topluma daha bilinçli, duyarlı ve donanımlı bireyler olarak katkı sağlamaları amaçlanıyor.

*İSA KAVLAK

Bu haber toplam 891 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim