Bugün 05 Mayıs 2024 Pazar
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2390.367
    %0.00
  • Dolar
    32.335
    %0.00
  • Euro
    34.7427
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Trafik Antalya’nın çilesi olmamalı”
28 Şubat 2024 Çarşamba 17:17

“Trafik Antalya’nın çilesi olmamalı”

Trafik sıkıntısının Antalya’nın çilesi olmaması gerektiğini kaydeden Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Herkes istediği yerden istediği yere giderken konforlu bir toplu ulaşım imkanına sahip

Trafik sıkıntısının Antalya’nın çilesi olmaması gerektiğini kaydeden Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Herkes istediği yerden istediği yere giderken konforlu bir toplu ulaşım imkanına sahip olmalı” diye konuştu.

 

Best Bazaar yaz sezonu karşılama ve kaynaşma etkinliği Sakarya Parkı içerisindeki 100. Yıl Park Salonu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü ile Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer esnaflara seslendi. Kepez'de hizmetlerin katlanarak devam edeceğini söyleyen Sümer, günümüze göre değişen taleplere cevap verileceğini kaydetti. Antalya’nın daha da güzelleştirilmesi gerektiğini belirten Tütüncü ise, trafik sıkıntısının şehrin çilesi olmaması gerektiğinin altını çizdi.

untitled-1-py-028.jpg

"ANTALYA YEPYENİ BİR DÖNEME KAPI ARALAYACAK”

31 Mart’ın Antalya ve Kepez için değişimin ve dönüşümün adresi olacağını söyleyen Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, "Antalya yepyeni bir döneme kapı aralayacak. Antalya kendi potansiyelini daha güçlü bir şekilde keşfedecek. Bütün potansiyellerini kendisi için kıymetli bir değere dönüştürerek tarımdan turizme, ticaretten eğitime kadar yeni nesil belediyecilik uygulamaları ile bambaşka bir yere kanatlanacak” diye konuştu.
 

“BU ŞEHRİ DAHA GÜZEL BİR ŞEHİR HALİNE GETİRMELİYİZ”

Yerel seçimleri Antalya ve Kepez’de kazanacaklarını söyleyen Tütüncü, "Bu güzel şehri dünya gündemine bambaşka bir şekilde çıkarmak için tüm hemşerilerimizin en iyi şekilde yaşadığı, yaşamaktan mutluluk duyduğu bir şehri ortaya çıkarmak için gereken her türlü çabayı, gayreti beraber göstermemiz gerekiyor. Bu şehri çok daha güzel bir şehir haline getirmeliyiz" dedi.
untitled-1-cy-033.jpg

“TRAFİK SIKINTISI BU ŞEHRİN ÇİLESİ OLMAMALI”
Trafik sıkıntısının Antalya’nın çilesi olmaması gerektiğini kaydeden Tütüncü, “Herkes istediği yerden istediği yere giderken konforlu bir toplu ulaşım imkanına sahip olmalı. Alt ve üst yapıları ile şehrimiz daha güzel bir şehir haline gelmeli. Ekmeğimizi aşımızı birlikte beraberce büyütmeliyiz. Bütün bunların nasılını ve ne olduğunu 1 Nisan 2024 tarihi itibari ile biz göstereceğiz ve buna vesile olan sizler olacaksınız. Ben buna yürekten, gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı. 
 

“GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN ÖRNEĞİNİ KEPEZ’DE GÖSTERDİK”

“Antalya bilir. Gerçek belediyecilik bizim işimizdir. Gerçek belediyeciliğin en güzel örneğini Kepez'de 15 yıldır gösterdik” diyen Tütüncü, “Sizlerin de destekleri ile şehrin bütün zorluklarını kolaya çevirebilir, bütün olumsuzlukları bir avantaja dönüştürebiliriz. Sezen Aksu'nun dediği gibi, Antalya'nın kaybolan yıllarını Antalya'ya hep birlikte geri vereceğiz. Antalyalılar mutlu olacak, Kepezliler mutlu olacak" açıklamasında bulundu.

untitled-1-copy-187.jpg

“KEPEZ'DE HİZMETLER KATLANARAK SÜRECEK”

2015-2018 yılları arasında AK Parti Antalya İl Başkanlığı yaptığını hatırlatarak Kepez'de hizmetlerin katlanarak devam edeceğini belirten Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer ise, "Antalya’nın her yerinde bizlerin izi vardır. Kepez'e gelen hizmetlerin hemen hepsinde bizlerin de emeği vardır. Kepez'de Hakan başkanımızdan alacağımız bayrağı daha yukarıya çıkarmak için hep beraber çalışacağız. Kepez’de güzel hizmetler yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor ama hizmetlerin şekli değişti. 15 yıl önce Kepez, Antalya’nın arka bahçesi olarak tabir ediliyordu. Yollar yok, gecekondu, çarpık kentleşme, mülkiyet problemleri. Hakan Başkan atom karınca gibi çalışıp, mülkiyetle ilgili problemi olan 90 bin aileyi devletle barıştırdı. 1200 kilometre yol açtı. Gecekondu mahallelerine lüks yapılar inşa edildi. Şimdi artık farklı talepler var. Kepezliler elektrik hatlarının yer altına alınmasını, doğalgaz istiyorlar. 15 yıl önce tapu sorunu konuşuluyordu. Farklı talepleri biz hayata geçireceğiz ve güzel işler yapacağız” açıklamasında bulundu. HABER: ÖMER ALİ YETGİN

Bu haber toplam 903 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim