Bugün 07 Mayıs 2024 Salı
  • Antalya23 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2407.339
    %-0.15
  • Dolar
    32.2208
    %-0.09
  • Euro
    34.7162
    %0.03
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yeniden Refah Partisi’nin Büyükşehir adayı Özkurt
15 Şubat 2024 Perşembe 16:17

Yeniden Refah Partisi’nin Büyükşehir adayı Özkurt

Son seçimlerde büyük bir çıkış yapan Yeniden Refah Partisi’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Makine Mühendisi Ümit Özkurt oldu. Ahlaklı belediyecilik vurgusu yapan Özkurt, Antalya’yı özlenen “Refah” belediyeciliği ile tanıştırmak istediklerini

Son seçimlerde büyük bir çıkış yapan Yeniden Refah Partisi’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Makine Mühendisi Ümit Özkurt oldu. Ahlaklı belediyecilik vurgusu yapan Özkurt, Antalya’yı özlenen “Refah” belediyeciliği ile tanıştırmak istediklerini söyledi.

 

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine doğru süreç hızla ilerlerken, siyasi partilerin belediye başkan adayları da belli oluyor. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında yapılan genel seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında kendi logosu ile katılan ve büyük bir çıkış yaparak Türkiye genelinde TBMM’ne 5 milletvekili gönderen Yeniden Refah Partisi, bu çıkışını yerel seçimlerde de taçlandırmaya hazırlanıyor. Antalya’daki adaylarını Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantılarında peyder pey açıklayan Yeniden Refah Partisi’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Makine Mühendisi Ümit Özkurt oldu. Kepez Belediye Başkan adayı İbrahim Ömer Reyhan, Serik Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Muratpaşa Belediye Başkan adayı Kasım Arslan, Konyaaltı Belediye Başkan adayı Erol Albayrak, Aksu Belediye Başkan adayı Cemal Kamar, Döşemealtı Belediye Başkan adayı Hasan İşlek, Manavgat Belediye Başkan adayı Fatma Su, Alanya Belediye Başkan adayı Av. Enes Nergiz, Gazipaşa Belediye Başkan adayı Murat İnanç, Akseki Belediye Başkan adayı Tufan Meyuk, Korkuteli Belediye Başkan adayı Ahmet Hakan Yumakoğulları, Elmalı Belediye Başkan adayı Mustafa Çomak, Kumluca Belediye Başkan adayı Mümin Birinci, Demre Belediye Başkan adayı Yasin Karahanlı ve Kaş Belediye Başkan adayı Ahmet Otlu olarak açıklandı.

untitled-copy-004.jpg

ERBAKAN’A TEŞEKKÜR

Kendisini Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı gibi önemli bir göreve layık gördüğü için Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’a teşekkür eden Makine Mühendisi Ümit Özkurt, “Genel Başkanımızın bu teveccühüne layık olmak için elimden gelen gayreti gösteriyorum. Vatandaşlarımızın desteği Allah’ın izniyle Antalya’yı Refah belediyeciliğiyle tanıştırmak istiyoruz. Mevcuttaki başkanlardan memnuniyetsizliğini her seçimde değiştirerek gösteren Antalya’da, belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini kanıtlamak için geliyoruz” dedi.

 

“BİZİM REFERANSIZMIZ ERBAKAN HOCAMIZ”

Partisi’nin diğer belediye başkan adayları ile birlikte uyum içinde çalıştıklarını belirten Özkurt, “Bizim en büyük referansımız merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızdır. Bugün Erbakan hocamızın dönemindeki politikaların ne kadar doğru, öngörülerinin ne kadar yerinde olduğunu daha iyi görüyor ve anlıyoruz. Erbakan hocamızın izinden yürüyen bizler, O’nun özlenen dönemini halkımıza tekrardan yaşatmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Allah’ın izniyle hep beraber O’nun dönemindeki özlenen belediyeciliği ‘Ahlaklı belediyecilik’ ilkesiyle tekrardan yaşatacağız” şeklinde konuştu.

untitled-1-copy-179.jpg

“AHLAKLI BELEDİYECİLİK DÜRÜSTLÜK VE FAZİLETTİR”

“Biz belediyede ne iş yapacağımızı, bu işleri nasıl yapacağımızı ve bu işleri niçin yapacağımızı çok iyi biliyoruz” diyen Özkurt, “Ahlaklı belediyecilik, her işinde ahlakı öncelemek demektir. Milletin malına sahip çıkmak, yolsuzluk ve ranta geçit vermemek, adil bir düzen tesis etmek bu anlayışın temelidir. Ahlaklı belediyecilik dürüstlük ve fazilettir. Ahlaklı belediyecilik merhamet, liyakat, feraset, dirayet ve gayrettir” ifadelerini kullandı.

 

“EMİN ŞEHİRLERİ İNŞA EDECEĞİZ”

“İnsanımızın hak ettiği ahlaklı ve adil yönetimi, tarihimizden aldığımız güç ve Antalyalıların desteğiyle hayata geçireceğiz” diyen Özkurt, şunları kaydetti:

“Kendi emin, kendinden emin belediye başkanlarımızla milletimiz için emin şehirleri yeniden inşa edeceğiz. Bizim beyannamemizde rant değil ahlak, heykel değil insan, terör değil vatan aşkı, küresel güçlere kölelik değil milletimize hizmet, herkes için hukuk ve adalet, herkes için refah ve adil düzen var.” HABER: YUSUF KATRAĞ

4f4d346c-b003-40c3-bfb3-bd16ac13c785.jpg

Bu haber toplam 1060 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim