Bugün 26 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2427.694
    %-0.04
  • Dolar
    32.5699
    %0.15
  • Euro
    35.0032
    %0.66
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“19 ilçeyi aile haline getireceğiz”
01 Ocak 2018 Pazartesi 07:05

“19 ilçeyi aile haline getireceğiz”

CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı görevinin ardından İl Başkanlığına aday olan Ahmet Kumbul, “Muratpaşa’da gösterdiğimiz başarıyı 19 ilçeye yayabilmek için adayım. 19 ilçeyi önce kendi içinde sonra kendi aralarında aile haline getireceğiz” dedi.

7 Ocak Pazar günü yapılacak olan il kongresinde Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığına aday olan Ahmet Kumbul, önceki gün sabah saatlerinde partililerle biraraya geldi. Bilgehan Otel’de gerçekleşen buluşmaya çok sayıda partili katıldı. Kumbul yaptığı konuşmada, birlik beraberlik mesajı vererek CHP’nin iktidarına inandığını vurguladı.

“23 YILDIR PARTİYE HİZMET EDİYORUM”

1977 yılı Antalya doğumlu olduğunu hatırlatan Kumbul, gençlik kolları yönetimi, Muratpaşa İlçe Başkanlığı gibi 23 yıldır partinin değişik kademelerinde hizmet etmeye çalıştığını söyledi. 3 yıllık CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı döneminde 2 genel seçim ve 1 referandum atlattıklarını ifade eden Kumbul, “Masa başında hep beraber karar verdik ve yine sokakta hep birlikte çalıştık. 2 genel seçimde CHP’nin Muratpaşa’da aldığı en yüksek oy oranlarına ulaştık. Referandumda yüzde 70 hedef koyduğumuzda kimse bize inanmıyordu ama biz arkadaşlarımızla beraber yüzde 70’i aşmayı başardık. Antalya’daki yaklaşık yüzde 60 ‘Hayır’ oyuna ciddi katkı sağladık” dedi.

“BAŞARIYI 19 İLÇEYE YAYABİLMEK İÇİN ADAYIM”

Muratpaşa’ya örgüte yakışan bir hizmet binası kazandırdıklarını da hatırlatan Kumbul, “Muratpaşa’da sadece partimize kırdırdığımız rekorlarla değil, yarattığımız sevgi, saygı, birlik, dayanışma bağı ve aile olgusuyla onur duyuyoruz. Muratpaşa’da gösterdiğimiz bu başarıyı 19 ilçeye yayabilmek için aday oldum. 19 ilçeyi önce kendi içinde sonra kendi aralarında aile haline getireceğiz” diye konuştu.

“KENETLENDİĞİMİZ HİÇBİR SEÇİMDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ KAYBETMEDİK”

CHP’nin iktidarı için mücadele verdiklerini vurgulayarak birlik beraberliğe dikkat çeken Kumbul, “Bugüne kadar hep gördük. Biz örgüt olarak kenetlenip girdiğimiz hiçbir seçimde Büyükşehir Belediyesi’ni kaybetmedik. Bundan sonra da örgüt olarak aile olup, kenetleneceğiz. Hep beraber çok çalışarak yerel seçimlerde hem Büyükşehir Belediyesi’ni hem de birçok ilçe belediyesini kazanacağız. Genel seçimlerde partimizi Antalya’da birinci yapacağız ve çok fazla milletvekilini çıkaracağız. Cumhurbaşkanımıza yüzde 60’ın üzerinde oy oranını hep beraber çıkararak CHP iktidarına katkı sunacağız. Genel seçimlerde kazanmanın yolunun yerel seçimlerden geçtiğini hepimiz biliyoruz. Öncelikle yerel seçimlerde partimizi birinci yapıp AKP’yi sandıkta bozguna uğratmamız gerektiğini biliyoruz” ifadelerini kullandı.

sam_8971.jpg

DESTEK İSTEDİ

23 yıllık tecrübesi ve genç yaşının heyecanıyla il başkanlığına aday olduğunu vurgulayan Kumbul, “Ülke son 15 yıldır bugüne kadar hiç görmediğimiz bir karanlığın içerisinde. Biz bu karanlığı yıkmaya, aydınlığı tekrar ülkemize getirmeye talibiz. Hep beraber bunu başaracağımıza inanıyorum. 2 dönem ilçe başkanlığımın, parti içinde 23 yıllık çalışmalarımın tecrübesi ve 40 yaşımın dinamizmiyle partimize il başkanı olarak hizmet etmek istiyorum. Desteklerinizi bekliyorum” dedi.

“KOL KOLA GİRİP YİNE KOL KOLA ÇIKACAĞIZ”

Kendisinden büyük partililerin de İl Başkanlığı’na aday olduğuna işaret eden Kumbul, “Onlarda farklı konumlarda bu partiye hizmet ettiler. Biz onlarla beraber kongre salonuna kol kola gireceğiz. Festival havasında bir kongre gerçekleştireceğiz ve yine kol kola çıkacağız. Sahada omuz omuza mücadele ederek daha çok çalışacak ve kazanacağız. Çünkü, bizim yarışımız birbirimizle değil” diye konuştu.

KONGRE NAZIM HİKMET KÜLTÜR SALONU’NDA

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı 36. Olağan İl Kongresi 7 Ocak 2018 Pazar günü Konyaaltı Nazım Hikmet Kültür Salonu’nda saat 10.00’da başlayarak gerçekleştirilecek. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 11679 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim