Bugün 03 Mayıs 2024 Cuma
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2395.066
    %-1.33
  • Dolar
    32.3403
    %-0.46
  • Euro
    34.7603
    %-0.24
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Alternatif değil üçüncü yoluz”
12 Ocak 2024 Cuma 17:44

“Alternatif değil üçüncü yoluz”

Alternatif değil üçüncü yol olduklarını vurgulayan İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Sadullah Kabakuşak, “Bugün yıpranmış ve yozlaşmış, insanlar üzerinde yorgunluk göstermiş iki partinin arasına sıkışmış siyasette biz üçüncü yol olarak bulunuyoruz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Kepez İlçe Başkanlığı görevine Yüksek İnşaat Mühendisi Sadullah Kabakuşak atandı. Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğumuz Kabakuşak ile bir süre sohbet ettik. Hem partilerine hem de önümüzdeki yerel seçimlere ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Kabakuşak, İYİ Parti’nin alternatif değil üçüncü yol olduğunu vurguladı. “Hiçbir partiye belediye başkanlığı, meclis üyesi, milletvekili kazandırma partisi değiliz” diyen Kabakuşak, “Kendi fikirleri, ideolojileri olan hür ve müstakil bir partiyiz” ifadelerini kullandı. Yerel seçimler için iddialı olduklarının altını çizen Kabakuşak, “Kepez’de galip çıkacağımıza inanıyoruz. Kepez Belediyesi’ni partimize kazandırmak için elimizden geleni yapacağız” diyerek 2028 yılında yapılacak genel seçimlerde de iktidar hedefinde olduklarını kaydetti.

 

“BİR TARAFIN İKTİDARINI, DİĞER TARAFIN MUHALEFETİNİ RAHATSIZ EDİYORUZ”

Bir tarafın iktidarını, diğer tarafın muhalefetini rahatsız ettiklerini belirten Kabakuşak, “Biz hiçbir partinin, hiçbir siyasi düşüncenin alternatifi değiliz. Biz Genel Başkanımız Meral Akşener’in de ifade ettiği gibi üçüncü yoluz. Bugün yıpranmış ve yozlaşmış, insanlar üzerinde yorgunluk göstermiş iki partinin arasına sıkışmış siyasette biz üçüncü yol olarak bulunuyoruz” açıklamasında bulundu.

 

“HEDEFİMİZ İKTİDAR OLMAK”

Hedeflerinin 2028 yılında yapılacak olan genel seçimlerde iktidar olduğunu söyleyen Kabakuşak, “Hedefimiz iktidar olmak. Hiçbir partiye belediye başkanlığı, meclis üyesi, milletvekili kazandırma partisi değiliz. kendi fikirleri, ideolojileri olan hür ve müstakil bir partiyiz. Kendi fikirlerimiz, ideolojilerimiz var. Biz bir siyasi ideolojiyiz. Kendi fikirlerimizi kendi adaylarımızla, kendi yol haritamızla vatandaşımıza anlatacağız. Çünkü biz halkın partisiyiz” diye konuştu.

 

“TARİH YAZACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Genel seçimlerde Kepez’de 40 bine yakın oy alan İYİ Parti’nin üçüncü olduğunu hatırlatan Kabakuşak, halkın teveccühünden memnun olduklarını belirterek 40 bin oyu belediye başkanlığını kazanacak noktaya çıkaracaklarını söyledi. Sürekli sahada olduklarına işaret eden Kabakuşak, şöyle konuştu:

“Gençliğin dinamizmini tecrübeyle birleştirip ortaya güzel bir sonuç çıkarmak istiyoruz. Burada bir hikaye, tarih yazacağımıza inanıyoruz. Sahada halkımızın nabzını tutuyoruz. Muhtarlarımızla, esnaflarımızla görüşüyoruz. Vatandaşlarımızla iç içeyiz. Sahada hem iktidara hem de ana muhalefet partisine ciddi bir tepki var. İnsanlar artık verilen sözlerin tutulmamasından bıkmış durumda. Antalya gibi dünyanın gözbebeği olan bir şehrin en büyük ilçesindeki 25-30 bin nüfuslu mahallelerde okul yok. Antalya’nın göbeğinde, Kepez’de imar problemi çözülemeyen mahalleler var ve bu konuda her dönem başında söz verilmiş. Birçok proje sözü verilmiş ama yapılanlar ortada. Kepez, Antalya’nın gözbebeğidir. Türkiye’yi yansıtır. Biz hiçbir şey beklemeden Kepez’e hizmet için geliyoruz.”

kabakusak.jpg

“İDDİALIYIZ, KEPEZ’DE GALİP ÇIKACAĞIZ”

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde iddialı olduklarını vurgulayan Kabakuşak, şunları söyledi:

“Özellikle kendi seçim bölgemiz Kepez’de galip çıkacağımıza inanıyoruz. Kepez Belediyesi’ni partimize kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Bu konuda kendimize inancımız, güvencimiz tam. Teşkilatımızla, ekip arkadaşlarımızla, belediye başkan adayımızla topyekun bir mücadele içerisindeyiz. Belediye meclis üyelerimiz yanımızda. Bugüne kadar partimize emek vermiş bütün geçmiş ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Onların bugüne getirdikleri bayrağı daha ileriye taşımak için onlarla birlikte elimizden geleni yapacağız.”

 

“BU BAYRAĞI TAŞIMAK BİR ONUR”

68 mahalle ve 400 bine yakın seçmen potansiyeli ile Kepez’in Türkiye’nin en büyük ve kozmopolit ilçelerinden birisi olduğuna dikkat çeken Kabakuşak, “Böyle bir bölgede partimizin bayrağını taşımak bir onurdur. Bizlere bu onuru bahşeden öncelikle Genel Başkanımız Meral Akşener’e, İl Başkanımız Vahdet Afşin Karacan’a ve parti büyüklerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.   

 

“ADAYIMIZ PAZAR GÜNÜ AÇIKLANACAK”

Genel Başkan Meral Akşener’in hafta sonu Antalya’da olacağına dikkat çeken Kabakuşak, Kepez Belediye Başkan adayının 14 Ocak Pazar günü Akşener tarafından açıklanacağını bildirdi. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 1562 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim