Bugün 26 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2435.681
    %0.33
  • Dolar
    32.5203
    %-0.13
  • Euro
    34.8906
    %-0.16
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bilgili, Gököz’e yüklendi
07 Temmuz 2017 Cuma 17:00

Bilgili, Gököz’e yüklendi

Milliyetçi Hareket Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili, partiden hem belediye başkan adayı hem de milletvekili adayı olan Cengizhan Gököz’e sert ifadelerle yüklendi.

Milliyetçi Hareket Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili, partiden hem belediye başkan adayı hem de milletvekili adayı olan Cengizhan Gököz’e sert ifadelerle yüklendi. Bilgili, “Yılların Ülkücüsü gibi bir yıldır hiç susmuyor. Yahu sen bu harekete dair ne bilirsin?” ifadelerini kullandı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de sular bir türlü durulmuyor. Özellikle 16 Nisan referandum süreciyle birlikte parti içi muhalefetin en üst seviyede görüldüğü MHP’de, tepkiler zaman zaman sosyal medya hesapları üzerinden gösteriliyor. MHP’den 2014 yılı yerel seçimlerinde Muratpaşa Belediye Başkan adayı ve 2015 yılı genel seçimlerinde 6. sıra milletvekili adayı olan Cengizhan Gököz’ün açıklamalarına tepki gösteren MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili, Gököz’ü CHP ağzıyla konuşmakla suçladı.

ADALET YÜRÜYÜŞÜ’NÜ DESTEKLEYEN YAZIYA TEPKİ

Milliyetçi Hareket Partisi’nden yerel seçimlerde Muratpaşa Belediyesi başkan adayı, genel seçimlerde ise 6. sıradan milletvekili adayı olan ve 1998-2000 yıllarında Antalya Baro Başkanlığı da yapan Cengizhan Gököz, 16 Nisan’da gerçekleştirilen Anayasa değişikliği referandumu öncesinde ‘Hayır’ çıkışlarıyla dikkat çekti. O dönemde neden hayır denmesi gerektiği yönünde Antalya’da yayın yapan Akdeniz Gerçek Gazetesi’nde yazı dizisi de kaleme alan Gököz, son yazısında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’nü destekleyen ‘Gölge etme başka ihsan istemez’ başlıklı bir yazı kaleme aldı. Bu yazı MHP’de parti içi muhaliflere karşı olan partilileri kızdırırken en sert tepki Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili’den geldi.

GÖKÖZ’Ü ÜLKÜCÜ OLMAMAKLA SUÇLADI

Sosyal medya hesabı Facebook üzerinden bir paylaşım yapan Bilgili’nin Gököz’e karşı sert ifadeler kullanması dikkat çekti. Paylaşımında Gököz’ün MHP’den hasbelkader iki dönem aday olduğunu ifade eden Bilgili, Gököz’ü ülkücü olmamak, harekete hizmet vermemek ve CHP ağzıyla konuşmakla suçladı.

“BU HAREKETE DAİR NE BİLİRSİN?”

Bilgili yaptığı paylaşımda Gököz’e yönelik şu ifadeleri kullandı:

“Cengizhan Gököz hasbelkader partiden iki dönem aday oldu. Yılların Ülkücüsü gibi bir yıldır hiç susmuyor. Yahu sen bu harekete dair ne bilirsin? Bir kaç bürokratik ve sosyal statü dışında şahsi olarak bu harekete ne hizmetin var? CHP ağzıyla onların yayın organlarından konuşanlara Ülkücüler haklarını helal etmeyecektir.” HABER: YUSUF KATRAĞ

Kaynak: YUSUF KATRAĞ
Bu haber toplam 1891 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim