Bugün 26 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2435.681
    %0.33
  • Dolar
    32.5203
    %-0.13
  • Euro
    34.8906
    %-0.16
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Düzen ile Taş buluşacak
07 Ekim 2019 Pazartesi 08:57

Düzen ile Taş buluşacak

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ın Saadet Partisi’yle ilgili yaptığı olumsuz açıklamanın ardından telefonda görüşen Saadet Partisi (SP) Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen ile AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, karşılıklı görüşme

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ın Saadet Partisi’yle ilgili yaptığı olumsuz açıklamanın ardından telefonda görüşen Saadet Partisi (SP) Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen ile AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, karşılıklı görüşme kararı aldı. İkilinin bu hafta içerisinde buluşması beklenirken SP İl Başkanı Düzen, vatanı ve milleti önceleyen tüm siyasi parti il başkanlarına biraraya gelme çağrısında bulundu.

 

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ın Saadet Partisi’yle ilgili yaptığı olumsuz açıklamaya, SP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Akburak sert bir açıklamayla karşılık vermişti. İlçe başkanlarının ilçelerinden sorumlu olduğuna dikkat çekerek Bayraktar’ın açıklamasının yanlış olduğunu belirten AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ise, “Herkesin görüşüne saygı duyuyoruz. Tüm siyasi partilere saygı duyuyoruz. Saadet Partisi’yle alakalı bizim böyle bir düşüncemiz yok. Biz kendimizden sorumluyuz” demişti. Taş’ın bu açıklamasına teşekkür eden SP Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Taş ile telefonda görüştü. Birbirlerine iyi niyet duygularını ileten ikili bu hafta buluşma kararı aldı.

 

DÜZEN’DEN TAŞ’A TEŞEKKÜR

SP Kepez İlçe Başkanı Akburak’ın AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bayraktar’a gerekli cevabı verdiğini hatırlatan SP Antalya İl Başkanı Düzen, Bayraktar’a sağlıklı düşünme ve açıklama yapma tavsiyesinde bulundu. AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın açıklamasından memnuniyet duyduklarını belirten Düzen, “İbrahim Ethem Taş kardeşimize açıklamasından dolayı teşekkür ediyorum. Nitelikli bir duruş sergilemiş. Kendi ilçe başkanına gereken cevabı verdiği ve partimizle alakalı nitelikli bir duruş sergilediği için tebrik ediyorum” dedi. Taş ile telefonda görüştüklerini bildiren Düzen, programa göre bu hafta içerisinde buluşma kararı aldıklarını söyledi.

 

SİYASİ PARTİ İL BAŞKANLARINA BİRARAYA GELME DAVETİ

Daha önce Antalya’daki bütün siyasi parti il başkanlarına biraraya gelmek için teklifte bulunduğunu hatırlatan Düzen, “Kardeşliğimiz çok önemli. Antalya’nın en görkemli meydanında el ele, gönül gönüle yürüyelim, kucaklaşalım. Türkiye’ye örnek olalım. Ülkenin normalleşmesine katkıda bulunalım. Türkiye’nin ve Antalya’nın buna ihtiyacı var. Biz siyasete bu pençeden bakıyoruz. Benim misafirim olsunlar birlikte vatan türküleri söyleyelim” diyerek vatanı ve milleti önceleyen bütün siyasi partilerin Antalya il başkanlarına biraraya gelme çağrısında bulundu. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 1484 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim