Bugün 26 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya26 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2435.681
    %0.33
  • Dolar
    32.5203
    %-0.13
  • Euro
    34.8906
    %-0.16
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gazeteci Üncel toprağa verildi
01 Mart 2018 Perşembe 00:16

Gazeteci Üncel toprağa verildi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in basın danışmanı Gazeteci Haluk Üncel, toprağa verildi.

Üncel’in Muratpaşa Camii’nde kılınan cenaze namazına; Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, Basın Yayın Enformasyon Antalya Şube Müdürü Esen Diler,  Basın İlan Kurumu Antalya Şube Müdürü Nedim Engin,  Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı’nın yanı sıra çok sayıda gazeteci dostu katıldı.

“İYİ BİR İNSANDI”

 Cenaze namazının kılınmasından sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Üncel’in tabutunu cenaze aracına kadar taşıdı.  Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle yaşama veda eden Üncel’i gazeteci dostları son gününde yalnız bırakmadı.  Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı; “ Allah rahmet eylesin. İyi bir gazeteci arkadaşımızdı. Yakalandığı hastalıktan kurtulması için dua ettik ama olmadı.  Bu dünya boş ve geçicidir. Herkes vadesi dolduğunda, bu dünyadan göçecek. Allah, bu dünyada hayırlı yaşamayı nasip etsin. Üncel’in ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum” diyrek düşüncelerini dile getirdi.

“GAZETECİ BÜYÜĞÜMÜZDÜ”

Antalya Son Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ömer Ali Yetgin de, Haluk Üncel’in vefatı ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. Üncel’in gazetecilik mesleğine çok ciddi katkılar sağladığının altını çizen Yetgin; “Gazetecilik mesleğimizin duayenlerinden ve değerli büyüğümüz Büyükşehir Basın Danışmanı Haluk Üncel vefat etti. Camiamızın başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Haluk Üncel ağabeyimiz, çok değerli bir meslek büyüğümüzdü. Kente önemli katkıları dokunmuş abimizdi. Vefat haberini aldığımda çok üzüldüm. Allah mekânını cennet eylesin, ailesine ve sevenlerine uzun ömürler diliyorum” diye konuştu. 

“MEKANI CENNET OLSUN”

Basın İlan Kurumu Antalya Şube Müdürü Nedim Engin de vefat eden Üncel hakkında düşüncelerini dile getirdi. Üncel’in vefatından dolayı büyük üzüntü duyduğunu söyleyen Engin; “ Gazeteci kimliği ile tanınan, kentte de sevilen Haluk Üncel’in vefatı bizleri de derinden üzmüştür. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” diye konuştu. Basın Yayın Enformasyon Antalya İl Müdürü Esen Diler de; “ Haluk ağabeyi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Haluk ağabey ile benim çok fazla çalışma fırsatım olmadı. Basın danışmanlığı döneminde bir takım faaliyetlerimiz oldu. Bize çok ciddi katkılar sağladı. Hem duyduğum kadarıyla hem de gördük ki, Haluk abi Antalya basın camiası tarafından oldukça sevilen biriydi. Tüm Antalya basınındaki arkadaşlarım gibi bende çok üzgünüm, sevenlerine, ailelerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun” diye konuştu.

 

 

 

HALUK ÜNCEL KİMDİR?

Gazeteciliğe 1979 yılında Tercüman Gazetesi’nde başlayan Haluk Üncel, sırasıyla Güneş, Posta, Akis Dergisi, Gelişim Spor Dergisi, Yeni Asır, Sabah Gazetesi’nde yöneticilik görevlerinde bulundu. 1993 yılında Antalya’da meslek hayatına devam eden Üncel, Sabah Akdeniz ekinin yayın koordinatörlüğü, Akdeniz Atılım Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğü gibi görevlerin yanı sıra Akdeniz Basın Vakfı kurucuları arasında yer aldı. Haluk Üncel, Türel’in ilk dönem belediye başkanlığı süresince (2004-2009) basın danışmanlığını yaptı. 2009-2014 yılları arasında Sabah Akdeniz’de köşe yazarlığı ve Gazete Bir Yayın Koordinatörlüğü görevini üstlendi. Üncel, Menderes Türel’in 2014’deki seçimi kazanmasından bir süre sonra yine basın danışmanlığı görevine döndü. (Haber: Eyüp KOÇAK)

 

 

Bu haber toplam 8636 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim