Bugün 26 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya27 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2435.681
    %0.33
  • Dolar
    32.5203
    %-0.13
  • Euro
    34.8906
    %-0.16
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İHA’nın 15 Temmuz resimleri SGK’da
14 Temmuz 2017 Cuma 16:33

İHA’nın 15 Temmuz resimleri SGK’da

Hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesinde İhlas Haber Ajansı tarafından çekilen resimler, Antalya SGK İl Müdürlüğü binasının girişinde sergilenmeye başlandı.

15 Temmuz hain darbe girişiminin hafızalardan silinmemesi için Türk milletinin destansı direnişini konu alan ve İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından çekilen fotoğrafların yer aldığı sergi, Antalya Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü binasının girişinde açıldı. Dün gerçekleşen açılışı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Uluslararası İşgücü Genel Müdürü Sadettin Akyıl, SGK Antalya İl Müdürü Nejat Deniz, İHA Antalya Haber Müdürü Sabri Çağlar ile birlikte vatandaşlar yaptı. İHA Antalya Haber Müdürü Sabri Çağlar, sergiyi gezen konuklara fotoğraflar hakkında tek tek bilgi verdi. Uluslararası İşgücü Genel Müdürü Sadettin Akyıl ise, serginin 15 Temmuz’un unutulmaması ve unutturulmaması adına önemli olduğunu vurguladı.

“VATAN SEVGİSİNİ CANDAN ÖTE SAYAN BİR NESLİN TORUNLARIYIZ”

Geçmişten örnekler vererek, 15 Temmuz’un önemine vurgu yapan Antalya SGK İl Müdürü Nejat Deniz de, “Bizler, bağımsızlığı karakter benimseyen bir ecdadın torunlarıyız. Toprağımızın birliği, insanlarımızın kardeşliği, ülkemizin huzuru adına genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle vatan sevgisini candan öte sayan bir neslin torunlarıyız. Malazgirt’ten Söğüt’e, İstanbul’un fethinden Çanakkale’ye ve Kurtuluş Savaşı’na kadar vatan ve millet sevgisiyle gözünü kırpmadan cepheden cepheye koşan kahraman ecdadımızın evlatlarıyız” dedi.

“15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİDİR”

15 Temmuz darbe teşebbüsüne karşı verilen mücadelenin milletin asırlar öncesinden bugüne kadar bağımsızlık uğruna verdiği mücadelenin aynısı olduğunu ifade eden Deniz, “15 Temmuz’da vatan, demokrasi ve bağımsızlık uğruna mücadele veren kahraman insanlarımız asırlar öncesinde olduğu gibi yine aynı kararlılıkla yaşadığı toprakları ve şanlı tarihini korumanın istikbalinin yegane unsuru olduğunu tüm dünyaya haykırmıştır. Milletin silahını millete doğrultanlar, demokrasimize darbe indirmek isteyenler, aydınlık geleceğimizi yok etmeye azmedenler, sokaklarımızı dolduran kahraman milletimizin verdiği fedakar mücadeleyle başarısızlığa uğratılmıştır. Bizler, şehitlerimizin emaneti olan bu topraklarda aynı inanç ve vatan sevdasıyla güzel Türkiye’mizin aydınlık geleceği için mücadele etmeye devam edeceğiz” diye konuştu. “15 Temmuz bir demokrasi zaferidir” diyen Deniz, tek yürek olan milletin, Türkiye’nin gücünü geleceğe ulaştıracağını da sözlerine ekledi.

17 TEMMUZ’A KADAR ZİYARET EDİLEBİLECEK

Deniz’in konuşmasının ardından serginin açılışı gerçekleştirildi. Sergideki resimler, salonda bulunanlara duygusal anlar yaşattı. Sergi 17 Temmuz tarihine kadar ziyaret edilebilecek. HABER: YUSUF KATRAĞ

Kaynak: YUSUF KATRAĞ
Bu haber toplam 1412 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim