Bugün 26 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2435.681
    %0.33
  • Dolar
    32.5203
    %-0.13
  • Euro
    34.8906
    %-0.16
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
"Survivor'a kasırga olmaya gidiyorum"
03 Ocak 2021 Pazar 17:36

"Survivor'a kasırga olmaya gidiyorum"

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kırkpınar Başpehlivanı İsmail Balaban, 9 Ocak Cumartesi akşamı ekranlarda yayınlanmaya başlayacak olan Survivor'da yarışacak. Balaban, "Er meydanlarında sarı fırtınaydım, Survivor'a kasırga olmaya gidiyorum" dedi.

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor'ın 2021 sezonu 9 Ocak Cumartesi günü akşam TV8'de yayınlanmaya başlıyor. Survivor'ın bu yıl merakla beklenen yarışmacı kadrosu belli olurken, er meydanlarının sarı fırtınası Antalyalı başpehlivan İsmail Balaban'ın da yarışmacılar arasında yer alması kentte büyük sevinç yaşattı. Önceki gün yarışmanın yapıldığı Dominik Cumhuriyeti'ne doğru yola çıkan ve Survivor 2021 Ünlüler Yarışmacı Tanıtımı videosunun ilk sırasında yer alan Balaban, "Er meydanlarında sarı fırtınaydım, Survivor'a kasırga olmaya gidiyorum" dedi. Ayrıca yola çıkmadan önce uzun yıllardır kendisinden desteğini esirgemeyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret eden Balaban, şampiyon olma sözü verdi. 

 

"ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM"

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü güreşçisi Kırkpınar Başpehlivanı İsmali Balaban, kardeşi Turan Balaban ve antrenörü Hasan Aydın’ı ile birlikte Başkan Böcek'i ziyaret etti. Survivor öncesi Böcek’ten hayır dualarını alan Balaban, Survivor’da elinden gelenin en iyisini yapacağının sözünü verdi. Dominik’te sadece kendisini değil Antalya’yı temsil edeceğini dile getiren Balaban, “Antalya’yı ve güreş camiasını en iyi şekilde temsil edeceğim. Asla pes etmeyeceğim. Şampiyon olup geri döneceğim” diye konuştu.

56277928_1182075521954582_6059460373684158464_n.jpg

"HER ZAMAN YANINDAYIM"

"Sarı fırtınam" dediği Balaban'ın Survivor'a seçilmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Böcek ise, Balaban’ın Ata sporu güreşin önemini disiplin içerisinde gençlere ve Türkiye’ye hatta dünyaya duyurduğunu söyledi. “İsmail er meydanlarında her zaman göğsümüzü kabarttı. Böyle bir evlat yetiştirdikleri için İsmail’in ailesine çok teşekkür ederim. Hocasına da teşekkür ediyorum” diyen Böcek, "İsmail’i güreş sahalarına her zaman dualarımla gönderdim. Şimdi de Dominik Cumhuriyeti’ne gönderiyoruz. Antalya’yı Dominik’te temsil edecek ve tanıtacak. Allah’ın izniyle şampiyon olup gelecek. Her zaman yanındayım. Canla başla kendisini izleyeceğiz. Bu işin üstesinden geleceğinden hiç şüphem yok. Umudumuz İsmail Balaban’ın başarılı olmasıdır. Şansın bol, yolun açık olsun. Survivor, Antalya’dan bir şampiyon çıkaracak" ifadelerini kullandı.

 

HİKMET TUĞSUZ SAKATLANARAK VEDA ETMİŞTİ

Öte yandan İsmail Balaban, Antalya'dan Survivor'a katılan ilk isim değil. Yarışmanın 2019 yılındaki sezonunda yine Kırkpınar Başpehlivanlarından Ali Gürbüz'ün antrenörlüğünü yapan Toros Kaplanı lakaplı Hikmet Tuğsuz yarışmıştı. Başarılı bir yarışma çıkartmasından dolayı kısa sürede izleyenlerin dikkatini çeken ve büyük destek alan Tuğsuz, en önemli şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterilirken yaşadığı bir sakatlıktan dolayı yarışmaya yarısında veda etmek zorunda kalmıştı.

 

YARIŞMANIN ÜNLÜLER KADROSU

Survivor 2021'in Ünlüler yarışmacı kadrosunda yer alan isimler ise şöyle oluştu:

Başpehlivan İsmail Balaban, Milli Tenisçi Melis Sezer, Oyuncu Çağrı Atakan, Milli Atlet Meryem Kasap, Oyuncu ve Komedyen Hayrettin, Esku Futbolcu Barış Özbek, Milli Basketbolcu Merve Aydın, Oyuncu Batuhan Karacakaya, Oyuncu Öykü Çelik ve Oyuncu Cemal Hünal. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 3038 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim