




Konyaaltı’nda Çocuklar İçin ‘Çizmeli Kedi’ Oyunu Gerçekleştirilecek
Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi'nin hazırladığı Çizmeli Kedi isimli çocuk oyunu, 1 Ekim Pazar günü saat 13.00 ve 15.00'te Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde gösterilecek.
Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi tarafından geçtiğimiz sene sahneye koyulan ve çok sevilen müzikli ve danslı çocuk oyunu "Çizmeli Kedi" yeniden sahneleniyor. Dicle Alkan'ın yönettiği, Sebahattin Mutluer'in uyarladığı müzikli danslı çocuk oyunu, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde 1 Ekim Pazar günü saat 13.00 ve 15.00'te ücretsiz olarak sahnelenecek.
Kültür ve sanata her zaman değer verdiklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Çocuklarımız bizler için çok değerli. Önceliğimiz onların yüzünü güldürmek. Tiyatro Akademimizin geçtiğimiz sene sahneye koyduğu Çizmeli Kedi oyunumuz minik izleyicilerimiz tarafından çok sevildi. Oyunu yeniden çocuklarımızla buluşturmak istedik. Keyifli seyirler dileriz" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Manavgat Belediyesi’nden çocuklara bilim ve oyun dolu şenlik
- Alanya’da Toptan Gıda Deposunda Sahte Etiketleme Yapan Firma Mühürlendi
- Büyükşehir Belediyesinden sınav kaygısı yaşayan öğrencilere destek
- Eğirdir’de tıbbi aromatik bitkiler bahçesi açıldı
- Balbey’de Kentsel Yenileme Projesi çalışmaları yeniden başladı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim