Bugün 26 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2435.681
    %0.33
  • Dolar
    32.5203
    %-0.13
  • Euro
    34.8906
    %-0.16
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADD, STK'ları kahvaltıda buluşturdu
23 Ekim 2017 Pazartesi 14:39

ADD, STK'ları kahvaltıda buluşturdu

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) üyeleriyle çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri, birlik ve dayanışma kahvaltısında bir araya geldi.

 STK VE DEMOKRATİK KİTLE  ÖRGÜTLERİ KATILDI

Best Khan Otel'de gerçekleştirilen organizasyona; CHP İl Başkanı Mustafa Erdem ve il yönetim kurulu üyeleri, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul,  CHP Kadın İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İl Gençlik kolları, Eğitim- İş Antalya Şube Başkanı Fatin Iltar, Eski Genel Başkan Mehmet Balık ve yönetimi, Anadolu Hemşeri Dernekleri Başkanı Deniz Akgün, Yerel-Sen Antalya Şube Başkanı Ünal Şahin, Ulaşım- İş Antalya Şube Başkanı Yusuf Balık,  ANŞOYAD Başkanı Şükrü Erciyeslioğlu, Cumhuriyet Kadınları Antalya Şube Başkanı Ayşegül Kantarcılar, Vatan Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı  Rıza Türkmendağ, SMMMO Başkanı  Emrullah Tayfun Çavdar ve çok sayıda demokratik kitle örgütü temsilcisi katıldı. 

DESTEK VEREN HERKESE İHTİYACIMIZ VAR

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı İbrahim Daş, birlik ve dayanışma toplantısına katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başladı. Birlik ve beraberliğin önemine değinen Daş,  yaklaşan Cumhuriyet Bayramı öncesi tüm demokratik kitle örgütü ve STK'larla bir araya gelmek istediklerini, bu sebeple organizasyonu tertip ettiklerini söyledi. Atatürkçü Düşünce Derneği'nin farklı kurum ve kuruluşlarla bir araya gelip etkinlikler düzenlediklerini hatırlatan Daş; " 20 yıldır bu platformun içerisindeyiz hep beraber el ele. Yaklaşan Cumhuriyet Bayramı ve Fener Alayı ile ilgili Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’la birlikte başta demokratik kitle örgütleri olmak üzere hep birlikte yüzlerce insanla birlikte  kahvaltıda buluştuk. En büyük amacımız 28 Ekim’de Beach Park’ta başlayacak fener alayına katılımı nasıl artırabilirizi konuştuk. 400 metrelik Türk Bayrağını omzumuzda Cumhuriyet Meydanı’nda getirmeyi görüştük.28 Ekim’de hem Muratpaşa Belediyemizin Fener Alayı geleneksel hem de Cumhuriyet Meydanı’nda Sümer Ezgi ve Bulutsuzluk Özlemi’nin konseri olacak. 29 Ekim’de Konyaaltı Belediyemizin konseri olacak. Bu iki etkinliği merkezde destekliyoruz. Cumhuriyet Meydanı’nda buluşalım. Destek veren herkese ihtiyacımız var” diyerek konuşmasını tamamladı.

 "KÖTÜ GÜNLERİN ÜSTESİNDEN BİRLİK VE BERABERLİKLE GELİRİZ"

Toplantıya katılan CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, cenaze törenine katılacağı için toplantıdan erken ayrıldı. CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul; 29 Ekim Cumhuriyet bayramı öncesinde gerçekleştirilen organizasyonun,  birlik ve beraberliği katkı sunduğunu, bu sebeple Atatürkçü Düşünce Derneği yönetimine ve üyelerine  organizasyonlarından dolayı teşekkür etti.  Yaşanan kötü günlerin, birlik ve beraberlikle üstesinden gelineceğine dikkat çeken Kumbul; " Bugün gerçekleştirilen organizasyonda çok güzel bir görüntü ortaya çıktı. Tüm demokratik kurumlar, bu şehre katkı sağlayan sivil toplum örgütleri bir araya geldi. Bugünlerde birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Kötü günlerin üstesinden ancak bir olursak, beraber olursak gelebiliriz. Biz de bu birlik beraberliğe katılımlarımızla destek olduk. Atatürkçü Düşünce Derneği'nin yönetimine ve üyelerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.  (Haber: Eyüp Koçak)

 

Bu haber toplam 1200 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim