Bugün 29 Nisan 2024 Pazartesi
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2439.282
    %0.00
  • Dolar
    32.4246
    %0.00
  • Euro
    34.6533
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MARKANTALYA NEVRUZDA YİNE IŞIL IŞILDI!
08 Nisan 2024 Pazartesi 12:15

MARKANTALYA NEVRUZDA YİNE IŞIL IŞILDI!

Antalya’nın en renkli alışveriş merkezlerinden olan MarkAntalya’da düzenlenen, ‘Persian Shopping Fest / İran Alışveriş Festivali’ tüm coşkusu ile bu yıl da devam etti.
 Alışveriş merkezi, Nevruz döneminde Antalya’ya gelen İranlı turistler için düzenlediği etkinlikte dünyaca ünlü sanatçılara ev sahipliği yaptı. 18 Mart’ta başlayan ve 4 Nisan’a kadar devam eden ‘Persian Shopping Fest’le Markantalya; alışveriş keyfini eğlenceyle birleştirerek İranlı ziyaretçilerine unutulmaz bir Nevruz yaşatt ı.
İran’da doğanın uyanışı ve bahar bayramı olarak adlandırılan Nevruz döneminde, İranlı turistler, Antalya’ya akın ediyor. Bu kapsamda Markantalya AVM tarafından sektörde ilk defa gerçekleştirilen ve İranlı ziyaretçilerin de yoğun ilgi gösterdiği İran Alışveriş Festivali, düzenlenen etkinliklerle de renkli görüntülere sahne oluyor.
MarkAntalya alışveriş merkezindeki birçok mağazanın festivale özel kampanyalar ve avantajlar da sunduğu organizasyon, İran televizyonları da dahil basının yoğun ilgisiyle karşılandı. Persian Shopping Fest; İran pazarında faaliyet gösteren acenteler aracılığıyla ve münferit gelen yerli ve yabancı tüm ziyaretçiler için alışverişi, nevruz süresince ihtiyaçlardan öte, keyfe dönüştürdü.
Festivalin alışveriş ayağı tüm hızıyla sürerken, MarkAntalya Alışveriş Merkezi’nin İranlı ziyaretçileri için hazırladığı organizasyonlardan ilki 22 Mart Cuma günü ünlü İranlı pop ve hip hop şarkıcısı-söz yazarı Sasy ile gerçekleştirildi. Festival kapsamında Antalya’ya gelen Sasy, İranlı hayranlarıyla imza gününde buluştu. AVM’yi dolduran İranlılar, sanatçı ile fotoğraf çektirebilmek ve ona sarılabilmek için adeta birbiriyle yarıştı.
Festival etkinlikleri, 27 Mart Çarşamba günü İran asıllı Amerikalı Kamran ve Hooman kardeşlerin imza günü ile devam ett i. İran dışında yaşayan sanatçılarla bir araya gelme şansı yakalayan İranlı ziyaretçiler, hem hayran oldukları ve kendi ülkelerinde görme şansı bulamadıkları sanatçılardan imza alma, hem de onlarla fotoğraf çektirme fırsatı buldular.
İranlı ziyaretçilerin oldukça yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde, sanatçılar, festival organizasyonu için alışveriş merkezine teşekkür ett i.
Alışveriş ve eğlenceyi bir araya getiren Persian Shopping Fest 4 Nisan’da sona erdi.
Bu haber toplam 225 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim