Bugün 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya26 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2440.177
    %0.51
  • Dolar
    32.4575
    %-0.23
  • Euro
    34.7559
    %-0.63
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Flamingo Lara’da Yılbaşı Gecesi Eğlence ve Lezzet Buluşuyor!
31 Aralık 2023 Pazar 13:40

Flamingo Lara’da Yılbaşı Gecesi Eğlence ve Lezzet Buluşuyor!

Antalya’nın kalbinde konumlanan Flamingo Lara, yılbaşı gecesine özel bir deneyimle misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Bu özel gece, DJ performansı ve unutulmaz bir yılbaşı menüsü ile dolu dolu geçecek.
Türkiye’nin ilk ve tek özgün gastronomi derecelendirme sistemi olan ‘İncili Gastronomi Rehberi’nde yeni açılanlar kategorisinde Antalya’dan tek yer olarak öne çıkan Flamingo Lara, unutulmaz bir yılbaşı deneyimi yaşamak isteyen misafirlerini bekliyor.  Yılbaşı gecesinde DJ eşliğinde eğlenceli saatler yaşatacak olan mekanda sunulacak olan unutulmaz yılbaşı menüsünde ise; Karides ve Levrek Düeti, Zencefilli Hindi Böreği, 8 saat fırında pişmiş Dana Kontrfile ve Beyaz Çikolatalı Hindistan Cevizli Mus, Karamelize Fındık Kırıntıları ve Frambuaz Sos ile sunulan Bergamot Sabayon gibi özel lezzetler var. 
 
Lara’nın büyüleyici manzarası eşliğinde uzun süre hafızalarınızdan silemeyeceğiniz bir geceye imza atmaya hazırlanan mekan; konumu, dekorasyonu, yemekleri ve DJ performansıyla yılbaşı için en iddialı programlardan birini sunuyor ve yeni yılın ilk dakikalarını unutulmaz kılmayı vaat ediyor. Nefis yemekler, özel kokteyller ve iyi müzik üçlüsünün eşlik edeceği bu geceye dahil olma fırsatını kaçırmayın. 
 
Evde Flamingo Lezzeti: Yılbaşı Hindisi Siparişi!
Antalya’nın sevilen mekanı Flamingo Lara, bu yılbaşı gecesinde sıcak bir ev atmosferine lezzet katmak için özel bir hizmet de sunuyor. Mekan bu özel geceyi evde geçirmek isteyenlere, Flamingo Lara’nın usta şeflerinin hazırladığı muazzam ‘Yılbaşı Hindisi’ni evlerine getiriyor. Evde keyfini çıkarabileceğiniz özel yılbaşı hindisi, iç pilav, kestane ve ev yapımı özel hindi sosu ile birlikte sunuluyor. Flamingo Lara’nın mutfak sanatlarının bir yansıması olan bu lezzet dolu paket, yılbaşı sofranıza şıklık ve lezzet katacak.
 
Nasıl Sipariş Verebilirsiniz?
Flamingo Lara’nın evde Yılbaşı Hindisi servisinden yararlanmak için önceden rezervasyon yaptırabilirsiniz. İster ailece ister sevdiklerinizle bu özel lezzeti paylaşmak için siparişi vererek, Flamingo Lara’dan hindinizi alabilirsiniz.
Bu haber toplam 672 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim