Bugün 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya16 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2440.177
    %0.51
  • Dolar
    32.4575
    %-0.23
  • Euro
    34.7559
    %-0.63
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Antalya’da hayırsever vatandaşlara yönelik 'İyilikte Vefa Buluşması' düzenledi
23 Şubat 2024 Cuma 14:31

Antalya’da hayırsever vatandaşlara yönelik 'İyilikte Vefa Buluşması' düzenledi

Antalya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Şubesi iş birliğinde Türkiye Diyanet Vakfı gönüllüsü hayırsever vatandaşlara yönelik " İyilikte Vefa Buluşması" gerçekleştirildi.

 

Antalya’da hayırsever vatandaşlara yönelik 'İyilikte Vefa Buluşması' düzenledi.

Antalya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Şubesi iş birliğinde Türkiye Diyanet Vakfı gönüllüsü hayırsever vatandaşlara yönelik " İyilikte Vefa Buluşması" gerçekleştirildi.

Hacı Ali Uyaroğlu Hafızlık Kur’an Kursu’nda düzenlenen programa Yurt Dışı Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Dursun Ali Coşkun ile Antalya İl Müftüsü ve TDV Şube Başkanı Nazif Fethi Yalçınkaya’nın yanı sıra İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve hayırsever vatandaşlar katıldı.

diyanet1.jpg

Katılımcılara Türkiye Diyanet Vakfı Genel merkezinin ve Antalya şubesinin faaliyetlerinin tanıtıldığı programda konuşan İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Şubesi Başkanı Nazif Fethi Yalçınkaya, “Hayırsever iş insanlarımız toplumlara değer katıyor. Zekat ve iyilikte öne çıkarak sadece maddi destek değil, aynı zamanda insanlık ve yardımlaşma ruhunu birleştirerek iyiliğin çoğalmasına neden oluyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin" dedi.

diyanet-001.jpg

Ardından kürsüye gelen Yurt Dışı Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Dursun Ali Coşkun ise, “Toplumsal barış ve huzuru, toplumun dini, sosyal ve kültürel gelişimine yönelik her faaliyeti önemseyen Türkiye Diyanet Vakfı, yeryüzünde iyiliğin egemen olması misyonu, ülkemizde ve yedi kıtada insanlığın hizmetinde bir vakıf olma vizyonu ile hareket etmektedir. Yurtiçinde ve yurt dışında eğitim faaliyetlerine öncelik veren Vakfımız, Türkiye’de ve dünyanın farklı coğrafyalarında hayri ve sosyal çalışmalar yürütmekte, Kuran kurslarından, hafızlık eğitimine, imam hatip lisesinden üniversiteye, yüksek lisanstan doktoraya kadar eğitimin her kademesinde gençlerimize sağlam bir din eğitimi vermek için çalışmaktadır. Başarılı öğrencilere burs veren, yükseköğrenim öğrenci yurtları, öğrenci konuk evleri, kolej ve üniversite açan vakfımız, Uluslararası İmam Hatip Lisesi, Uluslararası İlahiyat ve Uluslararası Konuk Öğrenci Programı ile 108 ülkeden öğrencilere Türkiye’de eğitim imkanı sunarak milletler arasında gönül köprüleri kurmaktadır.” şeklinde konuştu.

diyanet12.jpg

Daire Başkanı Coşkun, "Türkiye Diyanet Vakfı’nın hayırsever vatandaşların bağışlarını, ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırdığını, mazlum coğrafyalara umut ışığı olduğunu" ifade ederek hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

*İSA KAVLAK

Bu haber toplam 2262 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim