Bugün 26 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2435.681
    %0.33
  • Dolar
    32.5203
    %-0.13
  • Euro
    34.8906
    %-0.16
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Antiad 23 Nisan'ı Okulda Kutladı
23 Nisan 2019 Salı 15:58

Antiad 23 Nisan'ı Okulda Kutladı

ANTALYA İş İnsanları Derneği (ANTİAD) üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı iç ve dış cephesini yeniledikleri Altınova Esen İlkokulu'nda...

ANTALYA İş İnsanları Derneği (ANTİAD) üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı iç ve dış cephesini yeniledikleri Altınova Esen İlkokulu'nda çocuklarla kutladı.

ANTİAD Başkanı Ersen Göksan, başkan yardımcısı Bayram Bakırbaş, yönetim ve yüksek istişare kurulu üyeleri Hüseyin Atçı, Mehmet Kara, Ferhan Alıcı, Hande Aykent, Ali Sezgin, Hüseyin Öztaş, Hayri Köse ve Göknur Culfa Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtına çelenk koydu, saygı duruşunda bulundu. Dernek yönetici ve üyeleri daha sonra Kepez ilçesinde iç ve dış cephesini yeniledikleri Altınova Esen İlkokulu'nda düzenlenen 23 Nisan programına katıldı.

Törende konuşan okul müdürü Yahya Özmen "Okul binamız çok eskiydi, bakım ve onarıma ihtiyaç vardı. Bir gün iki kişi okulumuzu ziyaret etti, ANTİAD'tan geldiklerini söyledi. "Dernek olarak okulun yenilenmesine katkıda bulunmak istiyoruz" dediler. Onlar dernek başkanı ve yardımcısıydı. Çok sevindik, mutlu olduk. Okulumuz tamamen yeniledi. ANTİAD yönetici ve üyeleri, bugün de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çok sevindirdikleri çocuklarımızla birlikte kutluyor" dedi.

ANTİAD Başkanı Ersen Göksan da sosyal sorumluluk projesi kapsamında eğitim ve öğretime önem verdiklerini, Altınova Esen İlkokulu öğrencilerinin sağlıklı bir ortamda eğitim- öğretim görmelerini istediklerini belirtti.

Göksan, "Tüm sınıflarda, binanın dış cephesinde bakım-onarım ve boya yaptırdık. Büyükşehir ile Kepez belediyeleri de destek verdi. Yenilenen okulumuzda çocuklarımızı mutlu görmek bizi duygulandırdı. Bundan sonra da okulun ihtiyaçlarının giderilmesine katkı koymayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

ÇOCUKLAR GÖSTERİ YAPTI

Açılış konuşmalarının ardından öğrenciler hazırladıkları halk dansları gösterisini sundu. Renkli görüntülerin oluştuğu kutlamada çocuklar balon patlatma yarışması da yaptı. 23 Nisan'ın anlam ve öneminin anlatıldığı, şiirler ve şarkılarının okunduğu etkinlikte ANTİAD üyeleri de çocuklara uçan balon, pamuk şekerin yanı sıra çeşitli hediyeler verdi.

ANTİAD üyeleri törenin ardından okulu gezdi, sınıfları inceledi, bir süre sıralarda oturdu.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 951 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim