Bugün 26 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2435.681
    %0.33
  • Dolar
    32.5203
    %-0.13
  • Euro
    34.8906
    %-0.16
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Chp Heyetinden Geyikçi'ye Ziyaret
24 Nisan 2019 Çarşamba 15:08

Chp Heyetinden Geyikçi'ye Ziyaret

CHP Antalya milletvekilleri ve il yöneticileri Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP Antalya milletvekilleri ve il yöneticileri Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP Antalya milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, Aydın Özer ve Cavit Arı ile CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul ve il yönetimi, Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'yi ziyaret etti. İl Başkanı Ahmet Kumbul, Geyikçi'ye yeni dönemin başarılı ve hayırlı olması dileğinde bulundu. Kumluca'yı da işaret ederek Antalya'nın batısında kazanan her iki belediyenin de başarılı olması gerektiğini belirten Kumbul, "Antalya'nın batısında bugüne kadar alamadığımız iki belediyemiz var. Burada size çok iş düşüyor. Hem kendi bölgemizde hem çevre ilçelerde örnek belediyeler olmak durumundayız. Hem gelirleri arttıracak hem de yeni projelerle başarılı olacağınıza inanıyorum. Umarım önümüzdeki dönem yerel ve genel seçimde Finike'den birinci parti olarak çıkacağız" dedi.

Mustafa Geyikçi de göreve talip olurken başarılı olma isteğiyle aday olduklarını kaydederek, "Başaracağız diye geldik. İnsan odaklı hizmet anlayışımız olacak. Herkes mutlu olsun, herkes hizmet alsın anlayışıyla düzgün bir belediye yönetimi oluşturmak istiyoruz. Vatandaşın zorluk görmeden, aracı kullanmadan kendi işini kendinin halledeceği dürüst ve güler yüzle karşılandığı, güler yüzle uğurlandığı belediye olsun istiyoruz. Buranın kendi yerleri olduğunu, belediyenin halka açık bir işletme olduğunu, kamu kuruluşu olduğunu, herkese açık olduğunu bilsinler. Personel, vatandaş geldiğinde olabilecek işleri aksatmadan yapsın, olmayacak işleri de neden olamayacağını güler yüzle, kızmadan ve kırmadan anlatsın. "Aldığımız bu para halkın parası" demeli. Ben de aynı şekilde. Hizmetlere önce bu anlayıştan başladık" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 692 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim