Bugün 26 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya27 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2435.681
    %0.33
  • Dolar
    32.5203
    %-0.13
  • Euro
    34.8906
    %-0.16
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Döşemealtı'na raylı sistem
21 Haziran 2018 Perşembe 12:43

Döşemealtı'na raylı sistem

BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Menderes Türel, 2019 sonrası hedeflerinin raylı sistemi Döşemealtı TOKİ konutlarına kadar uzatmak olduğunu söyledi.

BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Menderes Türel, 2019 sonrası hedeflerinin raylı sistemi Döşemealtı TOKİ konutlarına kadar uzatmak olduğunu söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı Çıplaklı'daki TOKİ konutlarında vatandaşlarla bir araya geldi. Hizmet ve projelerini anlatan Türel, TOKİ sakinlerinin sorunlarını dinledi. Seçim zamanlarında söz verip, sonra sözünü unutup giden siyasetçilerden olmadığını belirten Başkan Türel, "Biz söz verdiysek o sözün gereği yerine gelir. Size balkon sözü vermiştim. Bu probleminin çözülmesi hukuken kolay bir iş değildi. İzinlerini almak senelerimizi aldı. Bütün bu hukuki süreci tamamlayarak buranın ihalesini gerçekleştirdik" dedi.

8 MİLYONA MAL OLACAK

Yapımına başlanan TOKİ konutlarına balkon projesinin yaklaşık 8 milyon liraya mal olacağını belirten Türel, "8 milyon deyip geçmeyin. Bir katlı kavşak maliyetidir. Sizler için helali hoş olsun. İkinci husus buradaki caminin terfi hattı sorununu da çözüyoruz. İhalesini yarın yapıyoruz. Eylülde biter. Söz verdiğimiz gibi doğal gazı da getirdik" diye konuştu.

'SUYU EN PAHALI HALE GETİRDİLER'

Başkan Türel, şöyle devam etti:

"Hatırlayın 2009'da size bedava elektrik diyenler oldu. Bedava elektrik gördünüz mü Antalya'da? Suyu en ucuz bırakmıştık bir geldik suyu en pahalı hale getirmişler. Göreve geldik yine en ucuzlar arasına getirdik. Bedava elektrikten vazgeçtik eldeki bulgurdan olduk. Biz herkese bedava elektrik demedik ama çiftçinin sulama suyunda elektrik bedava olacak dedik ve işte onu başardık şimdi. 7 bin 550 çiftçimiz, sulama suyunda elektriği bedava kullanıyor."

'DOKUNDUK CENNET OLDU'

"Sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuz" diyen Menderes Türel, "Antalya'da birileri sizin mutsuzluğunuzdan mutlu oluyor. Konyaaltı Sahil projesine gidenleriniz görüyordur. "Yaptırmayız" dediler. El ele insan zincirleri kurdular, "sahilime dokunma" diye protestolar yaptılar. Biz de şimdi diyoruz ki sahilinize dokunduk sahil cennet köşe oldu" diye konuştu.

RAYLI SİSTEM TOKİ'YE UZANACAK

Başkan Menderes Türel, 2019'da aday olup tekrar seçilmesi halinde 4. Etap Raylı Sistem Projesi'ni hayata geçireceklerini, raylı sistemin TOKİ konutlarına kadar uzanacağını belirterek, "Destek sizden hizmet bizden" dedi.

FOTOĞRAFLI

Döşemealtı'na raylı sistem

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 798 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim