Bugün 26 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya27 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2435.681
    %0.33
  • Dolar
    32.5203
    %-0.13
  • Euro
    34.8906
    %-0.16
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hasan Öz'ün Seçim Ofisi Açıldı
19 Mart 2019 Salı 15:48

Hasan Öz'ün Seçim Ofisi Açıldı

CUMHUR İttifakı Manavgat Belediye Başkanı Hasan Öz'ün seçim ofisi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı törenle açıldı.

CUMHUR İttifakı Manavgat Belediye Başkanı Hasan Öz'ün seçim ofisi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı törenle açıldı.

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz'ün Aşağıhisar Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bulunan seçim ofisi törenle açıldı. Dün gerçekleşen açılışa İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Kemal Çelik, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti ve MHP'nin il ve ilçe başkanlarıyla yaklaşık 10 bin kişilik bir topluluk katıldı.

Açılışta konuşan Hasan Öz, seçim ofisinin olduğu Atatürk Caddesi'nde çocukluğunun geçtiğini ve esnaflık yaptığını belirterek, "Düne kadar sizlere sözde vizyonlu sokak projeleri olarak dayatılan bu caddelerde çektiğimiz zorlukları biliyorum" dedi. Proje tanıtım toplantısına katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun bütün projelerine kefil olduğunu anlatan Hasan Öz, "Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun dediklerini biliyorsunuz. Sayın Bakanımız "Hasan Öz'ün bütün projelerinin ardında ben varım, AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var" dedi. Allah'ın izniyle 31 Mart'tan sonra bütün vaat ettiğimiz projeleri bir bir hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, göreve geldikleri sene Manavgat'ta yağan yağmurdan sonra Aşağıhisar, Eskihisar ve Bahçelievler mahallelerinin su altıda kaldığını ve Büyükşehir olarak hemen müdahale ettiklerini anlattı. Yaptıkları yatırımlarla bugün Manavgat'ı su basmadığını belirten Türel, şöyle dedi:

"5 senedir Manavgat'ımıza çok önemli hizmetler yapmaya çalıştık. İki damla yağmurda burası sele dönerdi. Eskihisar'ın halini biliyordunuz. Göreve gelir gelmez o görüntüleri görünce içimiz parçalandı. Büyükşehrin görevi olduğunu söylediler. Altyapıya gelince kimse ortada yok; ama inşaat ruhsatını vermeyi biliyorlar."

Başkan Türel, Manavgat'a 500 milyon liralık yatırım yaptıklarını ve ilçenin çehresini değiştirdiklerini de anlattı.

'İÇİŞLERİ BAKANI OLARAK HASAN ÖZ'ÜN EMRİNDEYİM'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da AK Parti hükümeti olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. Konuşmasının sonunda Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz'ü yanına çağırarak elini kaldıran Bakan Soylu, "Hasan Öz'ün heyecanı mı yoksa 10 yıldan beri Manavgat'a tepeden bakanlar mı Manavgat'ı idare etsinler. Hasan Öz yıllardır burada esnaf, haklıyı haksızı bilir. Haramı helali bilir. Dürüst bir insan, düzgün bir insan ve çalışkan bir insan. İlçe başkanlığında da kendisini kanıtladı. Manavgat için koşturacak ve gece gündüz çalışacak bir adama ihtiyaç var. Arı gibi olacak, milletten korkmayacak, kaçmayacak. Milletin içinde olacak, sinesinde olacak. Manavgat, ben de size bir söz veriyorum Süleyman Soylu kardeşiniz olarak, Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı ve İçişleri Bakanı olarak Hasan Öz'ün emrindeyim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 882 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim