Bugün 26 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya26 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2435.681
    %0.33
  • Dolar
    32.5203
    %-0.13
  • Euro
    34.8906
    %-0.16
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İbradı'da Gençlik ve Çocuk Şenliği
25 Temmuz 2017 Salı 10:48

İbradı'da Gençlik ve Çocuk Şenliği

ANTALYA'nın İbradı İlçesi'nde bu yıl ilki düzenlenen İbradı Gençlik ve Çocuk Sanat Şenliği başladı.

ANTALYA'nın İbradı İlçesi'nde bu yıl ilki düzenlenen İbradı Gençlik ve Çocuk Sanat Şenliği başladı.

İbradı Belediyesi'nin Enfes Nefes işbirliğiyle organize ettiği İbradı Gençlik ve Çocuk Sanat Şenliği etkinlikleri Ürünlü Mahallesi'ndeki etkinliklerle başladı. Doğa, sanat ve çocuk temalı şenlik 200'e yakın çocuk ve genci bir araya getirirken, şenlikte resimden tiyatroya müzikten dansa kadar pek çok ayrı sanat dalında atölye çalışmaları yapılıyor.

Şenliğe eğitimciler Selin Saydam, Murat Atay, müzik öğretmeni Gözde Elbeyi, antrenör Cem Gürses, poi dansçısı Aslı Dai, görsel sanatlar öğretmeni Merve Kadıgil, eğitmen Derviş Coşkun, kuklabaz Zafer Yıldırım, psikolog Şule Arslan, müzisyenler Çağrı Dai, Ata Doruk, Mete Atay, Grup Sundogs Space'ten Barış Pekçağlayan, Elfe Buluç ve Safiye Koçak ile el sanatları ve resim öğretmeni Şadiye Arayan da katılarak destek verdi.

Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, şenlik aracılığıyla çocukları ve gençleri Torosların zirvesine taşıdıklarına dikkati çekti. Şenliğin her yıl daha büyüyerek uluslararası hale geleceğine inandığını vurgulayan Başkan Küçükkuru, "Çocuklarımız ve gençlerimiz yarının teminatıdır. Torosların zirvesinde doğayla iç içe, sanat dolu bir ortamda eğlenirken öğrenebilecekleri bir şenlik gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerinin atmosferinde kendilerini yeniden keşfediyor" dedi.

Selin Saydam ve Murat Atay da "Bu şenlikte en büyük hayalimiz insanın da doğa ananın bir parçası olduğunu hatırlayarak, birlikte ilhamlanmak ve duygu düşüncelerimizi sanatın diliyle herkesle paylaşmak. Aynı zamanda büyüklerin dünyası içinde yer bulmaya çalışan gençlerin ve çocukların bireysel dünyalarını, duygularını özgün ifade edebilmeleri, ilham ve yaratıcılıklarının gücünü keşfetmelerini sağlamaktır" diye konuştu.

İbradı Gençlik ve Çocuk Sanat Şenliği 30 Temmuz Pazar gününe kadar çeşitli etkinliklerle devam edecek.

FOTOĞRAFLI

İbradı'da Gençlik ve Çocuk Şenliği

Bu haber toplam 472 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim