Bugün 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2440.177
    %0.51
  • Dolar
    32.4575
    %-0.23
  • Euro
    34.7559
    %-0.63
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“İşi ehline vermek lazım”
29 Mart 2024 Cuma 16:13

“İşi ehline vermek lazım”

Anavatan Partisi Antalya İl Teşkilatı, Cumhur İttifakı’nın Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer’i ağırladı. Adaylıktan çekilerek Sümer’e destek verme nedenlerine dikkat çeken Başkan Alihan Kansu, Kepez’de rol model bir belediyecilik yapıldığını belir

Anavatan Partisi Antalya İl Teşkilatı, Cumhur İttifakı’nın Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer’i ağırladı. Adaylıktan çekilerek Sümer’e destek verme nedenlerine dikkat çeken Başkan Alihan Kansu, Kepez’de rol model bir belediyecilik yapıldığını belirterek, “İşi ehline vermek lazım diyerek böyle bir adım attık” dedi.

 

Cumhur İttifakı’nın Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, Anavatan Partisi Antalya İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Kepez Belediye Başkan adaylığından geri çekilerek kendisine destek vereceklerini açıklayan Anavatan Partisi Antalya İl Başkanı Alihan Kansu ve partililerle uzun süre sohbet eden Sümer, misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kendi evimize, teşkilatımıza gelmiş gibi hissettik” dedi. Hayata geçirecekleri projelerin ayrıntılarını paylaşan Sümer, göreve geldiklerinde çok çalışacaklarını ve hizmet kervanının devam edeceğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kansu ise, Kepez’in kazanılacağına inandığının altını çizerek, “Kepez’i alacağız” diye konuştu.

img-0971.jpg

“İŞİ EHLİNE VERMEK LAZIM”

Kepez Belediye Başkan adaylığından çekilerek, aldıkları destekleme kararının nedenlerini anlatan Anavatan Partisi Antalya İl Başkanı Alihan Kansu, “Bildiğiniz gibi, bizde bir Kepez serüvenine çıkmıştık. Rıza başkanla görüştükten sonra o serüvenden geri adım attık. İşi ehline vermek lazım diyerek attık bu adımı. Çünkü, Cumhur İttifakı ve AK Parti olarak Kepez’de rol model bir belediyecilik yapıldı. Belediyecilik anlamında aklınıza ne gelirse yapabilecek bir ekibe sahip olduklarından dolayı güç birliği yaparak adaylığımızdan geri çekildik” dedi.

img-0989.jpg

“GÜÇLÜ DESTEĞİNİZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Anavatan Partisi’nin güçlü desteğinin kendileri için çok değerli olduğunu söyleyen Sümer ise, hem Cumhur İttifakı’na hem de kendisine verilen destek için teşekkür etti. “Kansu’nun ve sizlerin desteği bizler için çok değerli ve kıymetli” diyen Sümer, “Bizim içimizden çıkıp da karşımıza geçenlerin, bize yaptığı hareketten sonra sizin göstermiş olduğunuz teveccühü, desteği çok önemsiyoruz. İbrahim’in ateşine su taşıyan karınca misali, sizin verdiğiniz destek, tarafı belli etme açısından önemli. Verdiğiniz destekle Kepez’i hep beraber yöneteceğiz. Güzel hizmetler yapacağız. Amacımız, milletimize hizmet etmek” açıklamasında bulundu.  

img-0992.jpg

“HİZMET KERVANI DEVAM EDECEK”

23 yıldır Kepez’de güçlü bir teşkilata sahip olduklarının altını çizen Sümer, “23 yıldır hiç yenilmedik ve önümüzdeki 23 yıllar da inşallah böyle devam edecek. Kepez’imiz 20 yıldır kesintisiz hizmet alıyor ve bu hizmet kervanı açık ara net bir sonuçla devam edecek. 2009 yılında Kepez Belediye Başkanlığı görevine gelen ve 15 yıl kesintisiz hizmet yapan Hakan Tütüncü’yü sizlere anlatmama gerek yok. Göreve geldiğinde Kepez, Antalya’nın arka bahçesiydi. Gecekondu problemi vardı. 90 bin gecekondu problemi çözüldü. 1200 kilometre yeni yol açtı. Buradan İstanbul’a gidiş, geliş duble yol oluyor. 2500 kilometre sathi kaplama asfalt yapıldı. Şehir hastanesinin bağlantı yollarını Büyükşehir Belediyesi açması gerekirken, Kepez Belediyesi açtı. Bu işler yan gelip yatarak değil, çalışarak oluyor” dedi.

img-0985.jpg

“RIZA SÜMER VE EKİBİ DAHA ÇOK ÇALIŞACAK, HAYALLERİMİZ VAR”

Hakan Tütüncü’nün çok çalıştığını söyleyerek kendisinin ve ekibinin daha çok çalışacağını vurgulayan Sümer, seçilmeleri halinde hayata geçirmek istedikleri projelerin ayrıntılarını anlattı. “Biz aldığımız bayrağı daha da yukarı çıkarmakla mükellefiz” diyen Sümer, “Göreceksiniz gece gündüz demeden çalışacağız. Hayallerimiz var. Rutin belediyecilik hizmetleri zaten yapılacak. Biz insanı başa koyduk. Önce aile, çocuk, kadın, genç, yaşlılarımız dedik. Sonra projelerimizin arasına sosyal belediyecilik ve şehirciliği koyduk. Çevre ve tarım olmazsa olmazımız” ifadelerini kullandı.

img-0998.jpg

“GAZİPAŞA’DAN KAŞ’A KADAR İZİMİZ VAR”

2015-2018 yılları arasında AK Parti Antalya İl Başkanlığı yaptığı dönemde kentte hayata geçen hizmetleri hatırlatan Sümer, Gazipaşa’dan Kaş’a kadar 19 ilçede hizmet anlamında izi olduğunu söyledi. Gazipaşa Havalimanı’nın genişletilme, Kumluca’daki tünellerin, duble yolların, Gazi Bulvarı (Çevreyolu) üzerindeki köprülü kavşakların, EXPO 2016’ya giden raylı sistem hattının kendi döneminde yapıldığına işaret eden Sümer, “Kuzey Çevreyolu, Kepez Devlet Hastanesi hep benim dönemimde yapıldı. Şimdi ben bunların önünden geçtiğimde çok mutlu oluyorum. İl Başkanlığı dönemimde kentimizde hoş bir seda bıraktığımı düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

 

“HİÇ YAPACAKLARINI ANLATMIYOR”

İsim vermeden rakibi Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Mesut Kocagöz’e gönderme yapan Sümer, Kocagöz’ün AK Parti’den CHP’ye geçtiğine işaret ederek “Karşı tarafta sata sata gelmiş birisi var. Bilboardları inceleyin, hiç yapacaklarını yazmamış. Kocaman yazdığı isminin yanında geliştirdiği slogan da kendisiyle alakalı. Biz ise, ‘Türkiye Yüzyılı Kepez’in Yüzyılı olacak’ diyoruz. Bilboartlarda, afişlerimizde hep yapacaklarımızı anlatıyoruz. Muhalefetin yapacaklarıyla alakalı ne bilboardını ne de afişini gördüm. Hep kendilerini koymuşlar” şeklinde konuştu.

img-0997.jpg

“5 YILDIR HİZMET YAPMAMIŞ, ŞİMDİ 5 YIL DAHA İSTİYOR”

Yine isim vermeden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Muhittin Böcek’e de gönderme yapan Sümer, “Ağababaları da ‘5 yıl daha’ diyor. 5 yıldır hizmet yapmamış, şimdi 5 yıl daha istiyor” dedi. Samimi bir havada gerçekleşen ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. HABER: ÖMER ALİ YETGİN

Bu haber toplam 842 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim