Bugün 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya26 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2440.177
    %0.51
  • Dolar
    32.4575
    %-0.23
  • Euro
    34.7559
    %-0.63
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İYİ Parti’den Kepez’de 5 bin kişiye iftar
28 Mart 2024 Perşembe 14:32

İYİ Parti’den Kepez’de 5 bin kişiye iftar

İYİ Parti, Kepez’de yaklaşık 5 bin kişinin katılımıyla iftar gerçekleştirdi. Programda konuşan İYİ Parti Kepez Belediye Başkan adayı Aykut Yılmaz, ilçede birçok problemin kaynağı olan çarpık kentleşme sorununu çözeceklerini vurguladı.

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından, Kepez Kent Meydanı’nda yaklaşık 5 bin kişinin katılımıyla iftar programı gerçekleştirildi. Hiç boş masanın kalmadığı iftarda, vatandaşlarla bir araya gelmekten duydukları mutluluğu dile getiren İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Sadullah Kabakuşak, “Böylesi mübarek bir akşamda, bu sofraları vatandaşlarımızla paylaşmaktan çok mutluyuz. Bugün yaklaşık 5 bin kişiyle birlikte güzel bir iftar gerçekleştiriyoruz” dedi. Sahneye adaylığı YSK tarafından kabul edilmeyen ağabeyi İrfan Yılmaz ile birlikte çıkan Kepez Belediye Başkan adayı Aykut Yılmaz ise, seçilmesi halinde ilçede yapacakları çalışmaları anlattı. Kepez’de hizmet için yola çıktıklarını belirten Yılmaz, kendisini her zaman destekleyen ve yalnız bırakmayan ağabeyi İrfan Yılmaz’a teşekkür etti.

sadullah-kabakusak-001.jpg

“ÇARPIK KENTLEŞMEYİ ÇÖZECEĞİZ”

47 ilden büyük Kepez’in 650 bin civarındaki nüfusuyla çok geniş bir coğrafyaya sahip olduğuna dikkat çeken Yılmaz, ilçedeki en büyük problemin çarpık kentleşme olduğunu vurguladı. Kepez’deki çarpık kentleştiğinin yakın tarihte yaşanan sel felaketinde ve trafik problemlerinde görüldüğünün altını çizen Yılmaz, “Bir mühendis olarak size söz veriyorum, kazandığımızda ilk gerçekleştireceğimiz hizmet imar merkezini kurarak, çarpık kentleşmeye çözümler üretmek olacak” dedi.

 

GENÇ VE VİZYONER BAKIŞ AÇISI

Kepez’i, genç ve vizyoner bakış açısıyla Muratpaşa ve Konyaaltı ilçelerinden daha ön plana çıkarmak için çalışacağının sözünü veren Yılmaz, hayata geçirmeyi planladığı bazı projelerden bahsetti. Yılmaz, imar çözüm merkeziyle, hukuk danışmanları, mühendisler ve mimarlarla birlikte 68 mahallede farklı gerçekleşen imar problemleri ve çarpık kentleşmeyle ilgili mücadele edeceklerinin altını çizdi.

img-0945.jpg

“İYİLİK MERKEZİ OLUŞTURACAĞIZ”

Kepez iyilik merkezi oluşturacaklarını bildiren Yılmaz, “Burada kadın ve çocuklarımıza, özellikle yardıma muhtaç olan vatandaşlarımıza eğitim, sağlık, barınma ve gıda temelli ihtiyaçlardan destek sağlayacağız” dedi.

 

“KEPEZ, CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK”

Kepez’in çiçekçilikte önde gelen bir ilçe olduğuna işaret eden Yılmaz, mezat ve soğuk hava deposu alanları oluşturarak peyzaj ürünleri, botanik alanlarla ilçeyi turizmin cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.

aykut-yilmaz.jpg

“GENÇLİK MERKEZİ KURACAĞIZ”

Gençlerin vakitlerini geçirmek için gençlik merkezi kuracaklarını bildiren Yılmaz, motor tutkunları için drag pisti ve sosyal alanların olduğu bir merkez yaratacaklarını kaydetti. Bu merkezde her yıl en az 1 hafta sürecek festivaller düzenleneceğini açıklayan Yılmaz, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalması için sosyal etkinliklere ağırlık vereceklerinin de altını çizdi. Kadınlar için de sosyal alanlar, eğitim merkezleri oluşturacaklarını söyleyen Yılmaz, kuracakları özel çağrı merkezinde de problem ve ihtiyaçlarına anlık olarak geri dönüş sağlayarak destek olacaklarını ifade etti. Çocukları da unutmadıklarını belirten Yılmaz, her mahallede kreş sayısını artıracaklarını ve 7/24 hizmet veren kreşler oluşturacaklarını dile getirdi.

 

“SOKAK HAYVANLARIYLA İLGİLİ GÜVENLİK KONUSUNDA GEREKLİ TEDBİRLERİ ALACAĞIZ”

Mahallelerde taziye evleri oluşturacaklarını da söyleyen Yılmaz, yapacakları sosyal tesislerle kültürel ve sosyal ihtiyaçları karşılayacaklarını ifade etti. Sokak hayvanları için de barınma alanlarının kapasitelerini artıracaklarını açıklayan Yılmaz, güvenlik için de gerekli tedbirleri alacaklarını vurguladı.  

b5291747-a5a1-4cdd-9a83-4d21a66e81fa.jpg

“DAHA UCUZ MALİYETLE, DAHA FAZLA HİZMET YAPACAĞIZ”

AR-GE merkezi kuracaklarını da açıklayan Yılmaz, üniversiteler ve STK’larla anlaşmalar yaparak girişimci gençlere, kadınlara ve şirketlere belediye imkanlarıyla destek olacaklarını bildirdi. Belediyenin kendi üretim tesislerini kuracaklarını da söyleyen Yılmaz, “Daha ucuz maliyetle, daha fazla hizmeti sizlere sunacağız. 1 Nisan sabahı daha aydınlık bir Kepez’e uyanacağımıza inanıyorum” diye konuştu.  

nesrin-unal.jpg

“İYİ PARTİ’DE KADININ ADI DA KENDİ DE VAR”

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Nesrin Ünal ise, kadın vurgusu yaptı. İYİ Parti’de kadının hem adının hem de kendinin olduğunu söyleyen Ünal, Türkiye’de 4 büyükşehirde kadın belediye başkan adayı çıkardıklarına dikkat çekti.

vahdet-afsin-karacan.jpg

“ÜÇÜNCÜ YOLUZ”

Ülkeyi sıkıştırılmak istenen iki partili düzenden kurtarmak istediklerini ifade eden İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ise, vatandaşlara üçüncü bir yolun olduğunu, özgür iradesini sandıkta göstermeleri için hür ve müstakil olarak seçimlere tek başına girdiklerine dikkat çekti. Kepez’de İrfan Yılmaz’ın haksızlığa uğradığını belirterek, yarışmayı bırakmayan İrfan Yılmaz’ın, kardeşiyle birlikte çalışmalara devam ettiğini vurgulayan Karacan, Yılmaz kardeşlerin yılmadan, yıkılmadan mücadele ettiklerini söyledi. HABER: YUSUF KATRAĞ

img-0955.jpg

Bu haber toplam 939 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim