Bugün 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya27 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2440.177
    %0.51
  • Dolar
    32.4575
    %-0.23
  • Euro
    34.7559
    %-0.63
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İYİ Partili gençlerden gazetemize ziyaret
22 Mart 2024 Cuma 16:19

İYİ Partili gençlerden gazetemize ziyaret

Genel Başkan Meral Akşener’in Antalya programında yaşanan organizasyon sorunundan dolayı gazetemizi ziyaret eden İYİ Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Oğulcan Bayram, yaşananlardan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

İYİ Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Oğulcan Bayram, Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Karakaya ve Başkan Sekreteri Eda Selin Sarı ile birlikte, geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Meral Akşener’in Antalya programında yaşanan organizasyon sorunundan dolayı gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Ömer Ali Yetgin ve Yazı İşleri Müdürü Yusuf Katrağ ile görüşen Bayram, yaşananlardan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, tecrübesizlikten dolayı bir sorun oluştuğuna dikkat çekti. Bayram, organizasyon sorunundan dolayı mağdur olan gazetecilerin hepsine ziyaret gerçekleştirdiklerini de bildirdi.

img-0754.jpg

“GENÇLER OLARAK SİYASETİN İÇERİSİNDE SİYASETİ ÖĞRENMEK İÇİN VARIZ”

Antalya’da büyük bir organizasyon gerçekleştirdiklerini belirterek tecrübesizlikten kaynaklı bir talihsizlik yaşandığını dile getiren Bayram, “Bizler gençlik kolları olarak, siyasetin içerisinde siyaseti öğrenmek için varız. Ne yazık ki bazı talihsizlikler sonucunda tecrübe kazandığımız durumlar oluyor. Bu da onlardan birisi oldu” diyerek üzüntülü olduklarını söyledi.

img-0758.jpg

“ÖZÜR DİLERİZ”

İl Gençlik Kolları olarak Genel Başkan Meral Akşener’in de olduğu bir programda ilk defa sorumluluk üstlendiklerine dikkat çeken Bayram, “Böylesine büyük bir etkinlikte aynı anda birçok sorun çıkıyor. Biz tecrübesiz olduğumuzdan dolayı o hengame içerisinde önem sırasına koyamadık. Dolayısıyla hangisiyle ne şekilde ilgileneceğimizi belirleyemedik. Bir keşmekeş oldu ve bunda da mağdur olan gazeteciler oldu. Özür dileriz” şeklinde konuştu.

img-0745.jpg

TAVSİYELERDE BULUNDULAR

Gençlere bazı tavsiyelerde bulunan Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Ömer Ali Yetgin ve Yazı İşleri Müdürümüz Yusuf Katrağ ise, bu tür organizasyonlarda çıkabilecek sorunları gençlere yol göstererek çözebilecek tecrübeli kişilerin yönlendirme yapması gerektiğini belirttiler. Gençlik Kolları’nın partilerin en dinamik yapıları olduğuna dikkat çeken Yetgin, böylesine büyük organizasyonlarda, uygulayıcı olarak bir çok işi üstlenen gençleri yönlendirecek sorumlu ve tecrübeli kişilerin olması gerektiğinin altını çizdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yetgin ve Katrağ, gençlere çalışmalarında başarı diledi. HABER: EROL YILDIZOĞULLARI

Bu haber toplam 967 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim