Bugün 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2440.177
    %0.51
  • Dolar
    32.4575
    %-0.23
  • Euro
    34.7559
    %-0.63
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Kahraman ordumuzla gurur duyuyoruz”
12 Şubat 2018 Pazartesi 14:33

“Kahraman ordumuzla gurur duyuyoruz”

Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan askerlere rahmet, yaralananlara ise şifa dileyen Antalya Kültür Memur Sen Başkanı Esat Esmeray, “İçeride ve dışarıda huzurumuzu bozmak isteyenler var. Ülkemizin geleceği için gencecik evlatlarımız genç yaşta toprağa düş

Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan askerlere rahmet, yaralananlara ise şifa dileyen Antalya Kültür Memur Sen Başkanı Esat Esmeray, “İçeride ve dışarıda huzurumuzu bozmak isteyenler var. Ülkemizin geleceği için gencecik evlatlarımız genç yaşta toprağa düşüyor. Bu vatanın geleceği için toprağa düşen evlatlarımızla, cephede destanlar yazan kahraman ordumuzla ne kadar gurur duysak azdır” dedi.

 

Antalya Kültür Memur Sen Başkanı Esat Esmeray, Türkiye’nin Afrin bölgesinde sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Suriye’nin terör örgütlerinin yuvası haline geldiğine ve oradakilerin ülkelerini terk etmek zorunda kaldıklarına dikkat çeken Esmeray; Türkiye’nin, Suriye’nin toprak bütünlüğünün korumasına ve ülkenin Suriyelilere teslim edilmesine yönelik adımlarına destek verdi. Türkiye’nin de Suriye gibi karıştırılmak istendiğine işaret eden Esmeray, birlik ve bütünlük çağrısında bulundu.

“KAHRAMAN ORDUMUZLA GURUR DUYUYORUZ”

Kahraman ordumuzun bölgedeki ilerleyişiyle gurur duyduğunu, gelen acı haberlerle kahrolduğunu belirten Esmeray, “Ülke olarak gözümüz, kulağımız Suriye’de. Suriye’nin toprak bütünlüğünün korunması, bölgenin terör örgütlerinden arındırılması ve ülkemizin güvenliğinin sağlanması için düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nı her gün büyük bir dikkatle takip ediyoruz. Antalya Kültür Memur Sen ailesi olarak, bölgedeki sivillere zarar gelmemesi için büyük bir dikkat gösteren kahraman ordumuzla gurur duyuyoruz. Ordumuzun hedefe ilerlerken kaybettiğimiz, yaralanan evlatlarımızla yüreklerimiz yanıyor, kahroluyoruz. Afrin’de ülkemizin bekası için yapılan Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralanan evlatlarımıza acil şifalar diliyorum. Ülke olarak başımız sağ olsun. Türkiye başımız sağ olsun” dedi.     

“YAPILMASI GEREKEN SURİYE’Yİ TERÖRİSTLERE DEĞİL, SURİYELİLERE TESLİM ETMEKTİR”

Ortadoğu bölgesinde yaşananlara dikkat çeken Esmeray, “Bölge ülkeleri teker teker ateş çemberinin içerisine atılıyor. İç karışıklık çıkarılmaya çalışılıyor. Şer odakları bölgede oyun üzerine oyun oynuyor. Biz bu oyunları Türkiye’de bozduk ama maalesef Suriye bu oyunların içerisine düştü. 2011 yılından beridir ne halde olduğu ortada. Terör örgütleri, oralarda cirit atıyor ve ülkemizin güvenliği de açık açık tehdit ediliyor. Milyonlarca Suriyeli ülkesini terk etmek zorunda kaldı. Kalanlar ise her gün ölümle burun buruna geliyor. Terör örgütlerine kalkan yapılıyorlar. Bütün dünya buna seyirci kaldı. Hatta terör örgütlerine destek verenler ortaya çıktı. Bir terör örgütüne karşı başka bir terör örgütü silahlandırıldı. Halbuki orada yapılması gereken Türkiye’nin yaptığıdır. Orada yapılması gereken, Suriye’yi terör örgütlerine teslim etmek değil, Suriyelilere teslim etmektir. Suriye vatandaşlarının can ve mal güvenliğini sağlayarak ülkenin huzura kavuşmasına vesile olmaktır. İnşallah Türkiye olarak biz bunu başaracağız” diye konuştu.

“BİRLİĞİMİZ SAYESİNDE OYUNLARI BOZDUK”

Bütün Ortadoğu bölgesinde olduğu gibi Türkiye’de de huzurun bozulmak istendiğini vurgulayan Esmeray, “İçeride ve dışarıda huzurumuzu bozmak isteyenler yıllardır çeşitli oyunlar sahneye koyarak bizleri birbirimize düşürmeye çalışıyor. Bu ülkenin sağduyulu vatandaşları bu oyunlara en güzel cevapları yeri geldiğinde verdi ve o oyunları bozdu. Şer odaklarına Osmanlı şamarını indirerek tehlikeleri püskürttü. Bundan sonra da yapılacak olan budur. Bizler birlik ve bütünlüğümüzü koruduğumuz sürece o şer odakları, düşmanlarımız, hainler daha çok Osmanlı şamarı yiyecektir bizlerden. Yeter ki birlik ve bütünlüğümüzü koruyalım, vatanımıza, bayrağımıza, birlik ve bütünlüğümüze sahip çıkalım. Bir Suriye olmamak için buna her zamankinden daha çok mecburuz” dedi. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 11301 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim