Bugün 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya16 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2440.177
    %0.51
  • Dolar
    32.4575
    %-0.23
  • Euro
    34.7559
    %-0.63
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Kentime hizmet benim için onurdur”
12 Aralık 2018 Çarşamba 01:24

“Kentime hizmet benim için onurdur”

Ak Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi İzzet Sultanyar, 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde Muratpaşa Belediye Meclis Üyeliğine tekrar aday oldu.

 HİZMET ETMEK BENİM İÇİN ONUR

Muratpaşa’nın Antalya’nın en değerli ilçesi olduğunu, ilçeye meclis üyesi olarak hizmet etmekten onur duyduğunu söyleyen Sultanyar, “2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi seçildim. 4 yıl boyunca partimle birlikte ilçede önemli kararlara imza attık. Kentin hem estetik hem de sosyal gelişimine katkılarda bulunduk. Yeni dönemde de yine partimden meclis üyeliğine adayım. Yaşadığım, çalıştığım ilçeme hizmet etmek benim için bir onurdur” diye konuştu.

“HALKA HİZMET, HAKK’A HİZMETTİR”

Ak Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi ve Adayı İzzet Sultanyar, partisinin Muratpaşa ilçesinde her zaman akılcı ve yapıcı bir politika yürüttüğünün altını çizdi. İlçeye katkı sağlayan her türlü kararı Ak Parti olarak belediye meclisinde desteklediklerini, katkısı olmayan unsurlara da karşı çıktıklarını söyledi.  Sultanyar, “Ak Parti içerisinde milletime, yaşadığım kentime hizmet etmekten büyük onur duyuyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde partimiz ülkeye çok büyük katkılar koydu. Sorunlarla dolu eski Türkiye’den, çağdaş ve özgür bir Türkiye’ye geçiş yaptık. Bu çok kolay olmadı. Ülkemize karşı ihanet içinde olanlarla mücadele ederek, onlarla göğüs göğse çarpışarak hedeflerimizi gerçekleştirdik.  Bugün ülkemiz dünyada söz sahibi, mazlumların tek güvencesidir. Bu durumu kabullenemeyen iç ve dış düşmanlar,  bir takım operasyonlarla liderimize, partimize ve ülkemize zararlar vermeye çalıştılar.  Allah’ın izni ile başaramadılar, bundan sonra da başaramayacaklar. Çünkü biz halkımıza hizmetin Hakk’a hizmet olduğunun bilinceyiz” ifadelerini kullandı.

“ANTALYA ve MURATPAŞA HİZMETLE ŞAHA KALKACAK”

Ak Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi ve Adayı İzzet Sultanyar, partisinin Antalya’da değişimin ve gelişimin öncüsü olduğunu da anlattı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel döneminde Antalya’nın hizmet gördüğünü, yeniliklerle karşılaştığını anlatan Sultanyar, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel bir hizmet ustasıdır.  Kendisinin belediye başkanı olduğu dönemlere bir bakın!  Tamamı hizmet, tamamı gelişimdir.  Köprülü kavşaklar, raylı sistem, sosyal ve kültürel hizmetler başkanımız Menderes Türel ve ekibi ile hayat bulmuştur. Sadece Büyükşehir Belediye Başkanımız değil, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun da tek düşüncesi ve sevdası Antalya’dır. Antalya’mız bu anlamda çok şanslı.  2019 yerel seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Menderes Türel oldu.  Kendisinin daima yanındayız. İnanıyoruz ki kendisinin başkanlığında bu hizmetler şaha kalkacak, Antalya dünyada parmakla gösterilen birinci kent olacak” şeklinde konuştu.

PARTİMİZE BÜYÜK İLGİ VAR!

4 yıldır Muratpaşa’da belediye meclis üyeliği yaptığını ve bu süre içerisinde tek hedeflerinin hizmet olduğunu aktaran Sultanyar, “Halkımız bu gelecek seçimlerde hem Muratpaşa’da hem de Antalya ilçelerinde Ak Parti’yi tercih edecektir.  Ak Parti olarak Muratpaşa’yı kazanacağız.  Buna yürekten inanıyoruz. Hepimiz bu hedefe, bu amaca kilitlendik.  Muratpaşa’da vatandaşlarımızın partiye büyük teveccühleri var. Gittiğim her platformda bu ilgiyi yürekten hissediyorum. Vatandaşlarımız, bu seçimlerde Ak Parti’ye oy vereceklerini söylüyor. Çünkü halkımız kendisine hizmet eden kişileri asla unutmaz. Diğerleri ile kıyas yapmasını çok iyi bilir.  Hem akılcı hem de gerçekçidir.  Şuanda hem bireysel hem de kurumsal anlamda partimin iktidarı içinde elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

(Haber: Eyüp KOÇAK)

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 7935 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim