Bugün 26 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2427.694
    %-0.04
  • Dolar
    32.5699
    %0.15
  • Euro
    35.0032
    %0.66
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kepez'den 5 Bin Kişilik İftar Sofrası
23 Mayıs 2019 Perşembe 14:48

Kepez'den 5 Bin Kişilik İftar Sofrası

KEPEZ Belediyesi'nin Atatürk Mahallesi'nde kurduğu iftar sofrasında 5 bin kişi orucunu açtı.

KEPEZ Belediyesi'nin Atatürk Mahallesi'nde kurduğu iftar sofrasında 5 bin kişi orucunu açtı. Başkan Hakan Tütüncü, "Kepez olarak kocaman bir aileyiz. Kocaman bir aile olma şerefini, gururunu, mutluluğunu ve güzelliğini en çok iftar sofralarında hemşehrilerimizle yaşıyoruz" dedi.

Kepez Belediyesi, kurduğu iftar sofraları ve ev ziyaretleriyle Ramazan ayının yardımlaşma, paylaşma ve birliktelik ruhunu ilçede yaşatıyor. Başkan Hakan Tütüncü de Ramazan ayının ilk gününden itibaren haftanın üç günü gerçekleştirdiği ev ziyaretlerini Göksu, Beşkonaklılar, Baraj ve Gaziler mahallelerinde sürdürdü. Başkan Tütüncü, ilk olarak ofislerinde ziyaret ettiği Göksu, 4 mahallenin muhtarına, görevlerinde başarılar diledi.

'KEPEZ'DE YAŞLILARIN YÜZÜ GÜLÜYOR'

Daha sonra 4 mahallede 25 ailenin evine giderek, taleplerini dinleyen ve karşılayan Tütüncü, özellikle bakacak kimsesi olmayan yaşlıları ziyaret etmeye önem veriyor. Başkan Hakan Tütüncü, ziyaret ettiği yaşlıların evde sağlık hizmeti kapsamında tedavilerinin yapılmasını, gıda, ev temizliği gibi ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlıyor. Yaşlılar ise ziyaret ile hatırlanmanın, ilgi ve alaka görmenin mutluluğunu yaşıyor. Başkan Tütüncü, Göksu Mahallesi'ndeki evinde Kore Gazisi Muzaffer Kayseri ve Meryem Kayseri'yi de ziyaret ederek, hayır dualarını aldı.

TÜTÜNCÜ ORUCUNU 5 BİN HEMŞEHRİSİYLE AÇTI

Başkan Tütüncü, ev ziyaretlerinin ardından akşam mesaisinde ise mahallelere kurdukları mütevazı iftar sofralarında Ramazan'ın bereketini hemşehrileriyle paylaşıyor. Atatürk Mahallesi'nde kurulan iftar sofrasında ise Tütüncü, 5 bine yakın hemşehrisiyle orucunu açtı. Başkan Hakan Tütüncü ve eşi yşe Tütüncü'nün ev sahipliği yaptığı Atatürk Mahallesi'ndeki iftar yemeğine, Kütükçü, Yavuz Selim, Çankaya, Kazım Karabekir ve Duacı mahallesi sakinleri katıldı.

Tütüncü, iftar öncesinde yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

"Biz kocaman bir aileyiz. İşte kocaman bir aile olma şerefini, gururunu, mutluluğunu ve güzelliğini de en çok iftar sofralarında hemşerilerimizle yaşıyoruz. Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki, 11 yıldır mahalle iftar sofralarında iftar sevincini hemşerilerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 938 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim