Bugün 26 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya25 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2435.681
    %0.33
  • Dolar
    32.5203
    %-0.13
  • Euro
    34.8906
    %-0.16
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Polat, Kepez’den aday adayı!
12 Kasım 2018 Pazartesi 20:56

Polat, Kepez’den aday adayı!

Anadolu ve Kıbrıs İş Adamları Bürokratları Derneği Genel Başkanı Milliyetçi Hareket Partili Selami Polat, Kepez Belediye Başkan Adaylığını, düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

“9 IŞIK VURGUSU”

Kepez’e hizmet etmek için göreve talip olduğunu söyleyen Polat, “Kepez’imize hizmet etmek amacıyla Mart’taki yerel seçimlerde biran bile ayrılmayı, uzaklaşmayı, kenarda durmayı, ihmal etmeyi aklımdan geçirmediğim bu kutlu davanın bir neferi olarak bugün Milliyetçi Hareket Partisi'nden Kepez Belediye Başkan aday adaylığımı açıklıyor olmam benim için ayrı bir gurur vesilesidir. Merhum Başbuğumuz rahmetli Alparslan Türkeş'ten aldığımız düsturla, dokuz ışık rehberliğinde halka hizmet etmenin hakka hizmet etmek olduğunu bilerek çok zorluda olsa bu yola çıktım” diye konuştu.

“ TAKDİR PARTİMİZİN”

Belediye başkan adaylığını hizmet yarışı olarak nitelendiren Selami Polat,  tüm ilçeyi kucaklayan bir politika ile hizmet edeceğinin sözünü verdi. İlçede belediye başkanlığına aday adayı olan tüm isimlere başarılar dilemeyi unutmayan Polat, “Biz, Kepez’e hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Takdir partimizin, teşkilatlarımızın, ülküdaşlarımızın, kıymetli büyüğümüz ve liderimiz Devlet Bahçeli'nindir. Rahat belediyecilikten üretken belediyecilik anlayışını hâkim kılacağız vizyonumuz geniş, misyonumuz büyüktür. Takdir edersiniz ki! Sadece partililerimizin değil bütün Kepez’li hemşerilerimizi kucaklayan bir anlayış içerişinde olacağız.Siyasi kaygımız olmadan, sadece Kepez ve Kepez halkına hizmet etmek amacı ile karşınıza çıktık” ifadelerini kullandı.

“ÖNCÜ BİR KENT; KEPEZ”

Milliyetçi Hareket Partisi olarak hedeflerinin, Kepez’i hak ettiği örnek konuma getirmek aktaran  Polat, “Öncelikli hedefimiz sosyal, kültürel, ekonomik ve turizm alanlarında örnek ve öncü bir kent inşa ederek güzel Kepez’i hak ettiği konuma getirmektir. Partimizle beraber diğer siyasi partilere örnek olacak adımlar atacağız. Olan ile yetinmeyip olması gerekenleri çalışmaları hayata geçireceğiz. Bunu gerçekleştirecek nefes, yürek, enerji bende ve ekibimde mevcuttur” şeklinde açıklamasına devam etti.

DESTEK İSTEDİ

Konuşmasının son bölümünde, “Değişimi tüm Kepez’li hemşerilerimizle birlikte yaşayacağız. Bu değişim ve dönüşüm hareketinde için bütün Kepez’li hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz Allah'ın izniyle seçimi kazandığımız zaman kazanan Kepez olacaktır” diyen MHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Selami Polat, konuşmasını şu ifadelerle tamamladı:  “Ülkemizin geçtiği bu kritik dönemde her ülküdaşlarımız gibi biz de taşın altına elimizi koyduk, bu yüzden Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday adayı olduk. Rabbim yar ve yardımcımız olsun"  (Haber: Eyüp KOÇAK)

Bu haber toplam 1224 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim