Bugün 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya26 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2440.177
    %0.51
  • Dolar
    32.4575
    %-0.23
  • Euro
    34.7559
    %-0.63
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sürücü Kursları Birliği Derneği başkanlığına Ayfer Özsoy seçildi
29 Mart 2024 Cuma 11:40

Sürücü Kursları Birliği Derneği başkanlığına Ayfer Özsoy seçildi

Antalya Sürücü Kursları Birliği Derneği, 5. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi ve bu önemli toplantı sonrasında yeni bir döneme adım attı. Yapılan seçimlerin ardından dernek başkanlığına Ayfer Özsoy' seçildi.

Antalya Sürücü Kursları Birliği Derneği, 5. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi ve bu önemli toplantı sonrasında yeni bir döneme adım attı. Yapılan seçimlerin ardından dernek başkanlığına Ayfer Özsoy'un seçilmesi, sektördeki dinamizmi ve gelecek hedeflerini şekillendirecek önemli bir adım olarak kaydedildi.

surucu-kurslari.jpg

Antalya Sürücü Kursları Birliği Derneği'nin yeni başkanı Ayfer Özsoy, seçilmesinin ardından bir açıklama yaparak duygularını ve gelecek vizyonunu paylaştı. Özsoy, "Genel Kurulumuza katılan ve desteklerini esirgemeyen Türkiye Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu (TÜSEKON) Genel Başkanı Nusret Türker'e, TÜSEKON Genel Sekreteri Mehmet İzci'ye, Akdeniz Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu (ASKEF) Başkanı Çağlar Arıkan'a, TÜSEKON Yönetim Kurulu Üyesi ve Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS) Komisyon Başkanı Sultan Ünal'a, Marmara Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu (MASKEF) Genel Sekreteri Serpil Sarmış'a, Muğla Dernek Başkanı Hüseyin Özbey'e ve tüm Antalyalı meslektaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Sektörümüz için birlikte çalışarak başarılı adımlar atmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde sektörümüze değer katacak projeler ve çalışmalarla hareket ederek, Antalya'nın sürücü eğitimindeki standartlarını yükseltmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

surucu-kurslari1-001.jpg

Bu önemli gelişmenin sektördeki aktörler tarafından olumlu bir adım olarak karşılandığı ve Ayfer Özsoy liderliğindeki yeni dönemin, sürücü eğitimi alanında Antalya'da daha etkin ve verimli bir sürecin habercisi olduğu belirtiliyor. Yeni başkan ve yönetimin, sektörün gereksinimlerini karşılamak, standartları yükseltmek ve sürücü adaylarının daha güvenli bir eğitim almasını sağlamak adına kararlılıkla çalışacağı öngörülüyor.

*İsa KAVLAK

 

Bu haber toplam 1341 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim