

2020 Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası Mersin’de Yapılacak
Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Mersin'de yapılacak olan "2020 Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası" hazırlıklarını yerinde inceledi.
9-20 Aralık tarihleri arasında Mersin'in ev sahipliğinde Olimpik Cimnastik Salonunda gerçekleştirilecek olan, "2020 Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası" hazırlıklarını inceleyen Demir, Yatırım İnşaat Şube Müdürü Abdullah Çakmak ile birlikte yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Mersin'in ev sahipliğinde yapılacak olan "2020 Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası" hazırlıklarına son sürat devam ettiklerini belirten Ökkeş Demir, "Ev sahipliğini yapacağımız bu büyük organizasyona, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Cimnastik Federasyonu ile birlikte tesisimizi yetiştirmek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Hazırlıklarımızı koordineli bir şekilde sürdürüyoruz. Bu tür büyük uluslararası organizasyonlar, şehrimizin ekonomisine, kültürüne, turizmine, eğitimine, her şeyine etki edebilecek organizasyonlar. El birliğiyle şehrimizi iri ve diri tutacağız ve bu şampiyonaya hep beraber sahip çıkacağız. Bu organizasyonun ülkemize verilmesinde başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen ve ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- OSMANİYE’DE DEAŞ OPERASYONU: 4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- KAHRAMANMARAŞ’TA POMPALI TÜFEKLİ SALDIRI: 1 AĞIR YARALI, 4 ŞÜPHELİ YAKALANDI
- ADANA’DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ ŞANTİYELERİ VURURKEN, BAKIZ İNŞAAT’IN ALTYAPISININ FARKI TEKRARDAN DİKKAT ÇEKTİ
- KIRIKHAN’DA TRAFİK KAZASI: 2 YARALI
- SAÇMALARIN HEDEFİ OLAN LEYLEĞE KUŞ GÖZLEMCİSİNDEN İLK YARDIM
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































