

ADANA’DA KURUYAN DERELER YAĞIŞLA COŞMAYA BAŞLADI
Adana'nın Feke ve Kozan ilçelerinde etkili olan yağmur ve yüksek rakımlardaki kar yağışının ardından kuruyan dereler coşmaya başladı.
Kozan ilçesinde 2025 yılı yaz döneminde Kozan Barajı'nı besleyen dere yatakları kuruma noktasına geldi. Son günlerde bölgede etkili olan sağanak yağışlarla birlikte Kırksu Deresi yeniden akmaya başladı. Öte yandan, Feke ilçesinde yüksek rakımlardaki kar yağışı ve ilçe merkezinde 2 gündür etkili olan sağanak yağış, Feke Çayı'nı yeniden coşturdu. Yağışlar sonrası bölgede meydana gelen kaya ve taş düşmelerine karşı Feke Belediyesi ekipleri temizleme çalışması başlattı. İş makinelerinin farklı bölgelerde mesai yapması nedeniyle ekipler elleriyle yola düşen kayaları kenara alıp tehlikeyi önledi.
Vatandaşlardan Mustafa Karatosun, "Bugün yağmur yağıyor ve yukarılara kar yağıyor. Irmaklarımız coştu. İnşallah şehirlerimizde susuzluk son bulacak. Bunun Allah'tan geldiğini bilmek gerekir, ibadet ederek karşılığını vermek lazım. Allah sonumuzu hayır etsin ve rahmet bereket olsun topraklarımıza" dedi.


Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- SUÇTAN KAYNAKLANAN 16.6 MİLYARLIK MAL VARLIĞINA EL KONULDU
- SANIKLAR YENİDEN HAKİM KARŞISINDA
- ADANA’DA SAĞANAK YAĞMUR HAYATI FELÇ ETTİ: YOLLAR GÖLE DÖNDÜ, ARAÇLAR MAHSUR KALDI
- HATAY’DA ALEVLERE TESLİM OLAN KONTEYNER KULLANILAMAZ HALE GELDİ
- YÜZÜNÜ GÖRÜP, SESİNİ DUYMADIĞI ŞEHİT BABASININ KENDİSİ İÇİN YAZDIĞI 75 YILLIK MEKTUBU YILLARDIR SAKLIYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































