Bugün 10 Temmuz 2026 Cuma
  • Antalya28 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6211.89
    %-0.04
  • Dolar
    46.9733
    %0.05
  • Euro
    53.7414
    %-0.04
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANAHTAR PARTİ MURATPAŞA'DA YENİ GÖREVLENDİRMELER
10 Temmuz 2026 Cuma 18:14

ANAHTAR PARTİ MURATPAŞA'DA YENİ GÖREVLENDİRMELER

Antalya'da Anahtar Parti Muratpaşa İlçe Kadın Kolları'nda yönetim yapılanması sürüyor. İlçe Kadın Kolları Başkanı Banu Kılıç, teşkilatın yeni yönetim kadrosunu güçlendirmek amacıyla bir dizi görevlendirme gerçekleştirdi.

Kadın Kolları yönetimi genişliyor

Anahtar Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı bünyesinde kadın kolları teşkilatlanma çalışmaları devam ediyor. İlçe Kadın Kolları Başkanı Banu Kılıç tarafından yapılan yeni görevlendirmelerle yönetim kadrosu daha da güçlendirildi.

Yeni görevlendirmeler kapsamında Dilek Saniye Öney, Kadın Kolları İlçe Sekreterliği görevine getirildi. Ümran Aydın, Kadın Kolları Teşkilat Başkanı olurken, Bedia Uyar ise Kadın Kolları Medya ve Tanıtım Başkanlığı görevini üstlendi.

Yönetimde ayrıca Nur Kıyar, Kadın Kolları Strateji Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilirken, Zahide Tontuş da Kadın Kolları Saha ve Organizasyon İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

"Her geçen gün daha da güçleniyoruz"

Anahtar Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Bahadır Okkalı, kadın kollarındaki yeni görevlendirmelerin teşkilata önemli katkılar sağlayacağını belirterek, Muratpaşa'da teşkilatlanma çalışmalarının kararlılıkla sürdüğünü ifade etti.

Okkalı, "Muratpaşa İlçe Teşkilatımız her geçen gün yeni katılımlarla ve görevlendirmelerle daha da güçlenerek yoluna devam ediyor. Kadın kollarımızın sahadaki etkinliğini artıracak bu görevlendirmelerin partimize ve Muratpaşa'mıza hayırlı olmasını diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Kadın Kolları Başkanı Banu Kılıç da yönetim kadrosunu tamamlamaya yönelik çalışmaların devam ettiğini belirterek, Muratpaşa'da kadınların siyasette daha etkin rol alması için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Bu haber toplam 134 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim