

Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı, Otomobilinde Ölü Bulundu (4)
VALİLİKTEN AÇIKLAMA
Antalya Valiliği'nden İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Karaaslan'ın aracında ölü bulunmasına ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Mesai arkadaşlarının kendisine telefonla ulaşamaması üzerine inceleme başlatıldığı belirtilen açıklamada, "Araştırma sonunda saat 10.00 sıralarında Kepez ilçesi Akdeniz Bulvarı Kepez Seyir Terası mevkiinde park halindeki otomobilin şoför koltuğunda cansız olarak bulunmuştur. Söz konusu aracın bugün saat 05.30'da bulunduğu yere geldiği, bu saatten itibaren olay yerinde bulunduğu anlaşılmıştır. Araç içerisinde, ön koltukta Müdür Yardımcısı Ali Karaaslan'ın kendisine ait beylik tabancası ve ön koltuk altında ise bir adet boş kovan bulunmuştur" denildi.
KIZI VE EŞİNİ KAYBETMİŞ
Ali Karaaslan'ın 2000 yılında kızını, 2014'te ise kanser nedeniyle eşini kaybettiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Ali Karaaslan, diğer iki kızıyla birlikte ikamet etmekteydi. Ali Karaaslan'ın cesedi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Başkanlığına kaldırılmış, yapılan otopsi işlemlerinde kalbe bitişik atış olduğu, şüpheli bir bulguya rastlanılmadığı anlaşılmış olup, Cumhuriyet Başsavcılığımız konuyla ilgili detaylı tahkikatını sürdürmektedir."
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- İKAMETGAH SORUNU NEDENİYLE 3 YILDIR OKULA GİDEMİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































