




Atatürk ASFİM’e kayıtlar başladı
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya Stadyumu'nun altında açtığı Atatürk ASFİM merkezi için kayıtlar başladı. Spor merkezine kayıtlar abb spor hizmetleri internet adresinden yapılabiliyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları sağlıklı yaşam için ücretsiz spor kursları ile buluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı Antalya Spor ve Fitness Merkezleri (ASFİM) bünyesinde Antalya Stadyumu'nun altında hizmete açılan Atatürk Spor Merkezi için kayıtlar alınmaya başladı.
"Engelliler de faydalanabilecek"
Erkekler ve kadınlara farklı günlerde ücretsiz hizmet verecek Atatürk ASFİM'de, fitness, step aerobik, reformer, zumba, savunma sanatı ve parkinson hastaları için egzersiz kursları düzenlenecek. Merkezden faydalanmak isteyen vatandaşlar abb spor hizmetleri internet adresinden online yapabilecek. Atatürk ASFİM'den engelliler ve parkinson hastaları için de özel kurslar gerçekleştirilecek. Kurslar 24 Ocak Pazartesi günü başlayacak.
Antalya Son Haber
Üniversiteli öğrenciler, yerleşkedeki sokak hayvanlarını unutmadı
Çamura saplanan araçtaki alkollü şahıs drift maceralarını anlattı
Ünlü heykeltıraş Rodin'in eserleri sanatseverlerle buluşuyor
Motosiklete çarpan Rus turist fren yerine gaza bastı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Alanya’da orman yangınında 3 dekar alan zarar gördü
- Çocuk Fotoğraflarında Kırmızı Çıkan Göz Bebeği Rengi Sağlık Habercisi
- Dünya arıcıları ve bilim insanları Türkiye’de bir araya geliyor
- Gece yarısı ‘derede ceset var’ ihbarı polisi harekete geçirdi
- BAİB Başkanı Çavuşoğlu:" İhracatçılar Antalya Limanı’nı aktif olarak kullanamıyor"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim