




Bayram Tıraşı İçin Bıraktığı Oğlu Kayboldu
ANTALYA'da, Kurban Bayramı öncesinde kardeşiyle birlikte babası tarafından berber dükkanına bırakılan 15 yaşındaki Hasan Ali Deniz kayboldu.
Olay, 7 Ağustos Çarşamba günü Aksu ilçesi Güzelyurt Mahallesi'nde meydana geldi. Hilmi Deniz, bayram tıraşı olmak isteyen oğulları Ramazan ile Hasan Ali Deniz'i bir berber dükkânına bırakıp ayrıldı. Bir süre sonra oğullarını almak için dönen Hilmi Deniz, iki oğlunun da berberde olmadığını gördü. Tıraşın ardından çocuklarının dükkândan ayrıldığını öğrenen Hilmi Deniz eve gitti. Evde küçük oğlu Ramazan'ın olduğunu gören Deniz, Hasan Ali'nin kardeşini eve gönderdiğini, kendisinin bir süre sonra geleceğini söylediğini öğrendi. Tüm aramalara rağmen oğlu Hasan Ali Deniz'i bulamayan baba Hilmi Deniz, polise kayıp ihbarında bulundu.
Kayıp oğlunu her yerde arayan Hilmi Deniz, görenlerin polise ihbarda bulunmasını istedi.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Kepez’den Tek Sarnıç Parkı’nda temizlik seferberliği
- Boğaçayı’nda 220 kuş türü gözlemlendi.
- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
- Turunç Masa'da memnuniyet oranı yüzde 93.55
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim