Bugün 08 Aralık 2025 Pazartesi
  • Antalya7 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    5743.368
    %-0.01
  • Dolar
    42.5099
    %0.17
  • Euro
    49.5331
    %0.04
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DAVRAZ KAYAK MERKEZİNE MEVSİMİN İLK KARI DÜŞTÜ BAZI NOKTALARDA BEYAZA BÜRÜDÜ
07 Aralık 2025 Pazar 15:33

DAVRAZ KAYAK MERKEZİNE MEVSİMİN İLK KARI DÜŞTÜ BAZI NOKTALARDA BEYAZA BÜRÜDÜ

Isparta'nın kış turizmiyle öne çıkan Davraz Kayak Merkezi'nde zirve ve tesis çevresindeki birçok nokta mevsimin ilk kar yağışıyla beyaza büründü.

Isparta'nın kış turizmiyle öne çıkan Davraz Kayak Merkezi'nde zirve ve tesis çevresindeki birçok nokta mevsimin ilk kar yağışıyla beyaza büründü. Kar yağışının devam etmesi halinde sezonun bu yıl erken açılması bekleniyor.

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Davraz Kayak Merkezi'nde beklenen kar yağışı başladı. Akdeniz Bölgesi'nin incisi olarak adlandırılan Davraz'ın 2 bin 635 metre rakımlı zirvesi, hafif şekilde etkili olan yağışla birlikte beyaza büründü. Sadece zirve değil, kayak merkezinin farklı noktalarında da kar yağışı etkisini gösterdi. Pistlere yakın bölgeler ile tesis çevresindeki alanlar sabah saatlerinde ince bir kar örtüsüyle kaplandı. Merkezin büyük bölümünün beyaza bürünmesi, Isparta'da kış turizmi açısından heyecan oluşturdu. Kar yağışlarının sürmesi halinde Davraz Kayak Merkezi'nde sezonun bu yıl normalden daha erken açılabileceği belirtiliyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 133 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim