Bugün 11 Şubat 2026 Çarşamba
  • Antalya13 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    7088.24
    %0.35
  • Dolar
    43.6498
    %0.03
  • Euro
    52.0297
    %0.2
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EHLİYETSİZ MOTOSİKLETLİNİN SOSYAL MEDYA ŞOVU 77 BİN TL’YE PATLADI
11 Şubat 2026 Çarşamba 08:58

EHLİYETSİZ MOTOSİKLETLİNİN SOSYAL MEDYA ŞOVU 77 BİN TL’YE PATLADI

Hatay'da motosikletle akrobatik hareketler yapan ve o anları sosyal medyada paylaşan ehliyetsiz şahsa çeşitli maddelerden toplamda 77 bin 239 TL ceza uygulandı.

Hatay'da motosikletle akrobatik hareketler yapan ve o anları sosyal medyada paylaşan ehliyetsiz şahsa çeşitli maddelerden toplamda 77 bin 239 TL ceza uygulandı.

Antakya ilçesinde motosikletle akrobatik hareketler yaparak o anları sosyal medyada paylaşan şahıs, polis ekiplerinin sanal devriyesine takıldı. Görüntüler üzerine çalışma başlatılmasıyla şahsın M.S. olduğu belirlendi ve Gülderen Mahallesi'nde sivil polis ekiplerince durduruldu. M.S.'ye; sürücü belgesi olmadan araç kullanmak ve kullandırmak, motorlu aracın sürücü belgesi olmayan kişi tarafından sürülmesine izin vermek, tescilli aracı plakasız kullanmak, motosiklet ve motorlu bisikletlerde sürücünün koruma başlığını kullanmaması, dikiz aynaları kullanılabilir durumda olmayan aracı kullanmak, motosiklet/motorlu bisiklet üzerinde, izin alınarak yapılan gösteriler dışında akrobatik hareketler yapmak, muayenesi yapılmamış bir aracın trafiğe çıkarılması ve zorunlu mali sorumluluk sigortası yaptırmamak maddelerinden toplamda 77 bin 239 TL cezai işlem uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabından paylaşılan görüntüde, "Trafik güvenliğiyle oynayan, kamu düzenini bozan hiçbir davranış cezasız kalmayacaktır" notu yer aldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 85 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim